Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez Belediye Meclis üyesi gözaltına alındı

ASAYİŞ 19.06.2019 - 16:35, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2376+ kez okundu.
 

Körfez Belediye Meclis üyesi gözaltına alındı

İYİ Parti Körfez Meclis Üyesi Arif Ersoy dün sabah düzenlenen suç örgütü operasyonunda gözaltına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, Kocaeli icra müdürlüklerinin düzenlemiş olduğu taşınır ve taşınmaz mallar için yapılan ihalelerde usulsüzlük yapıldığı, ihalelere katılım sağlayanlarla ihale öncesi irtibat kurarak ihaleye girmesini engelledikleri ya da ihalelere girmeme karşılığında ücret talep ettikleri tespit edilen çeteyi takibe aldı.   İYİ PARTİLİ MECLİS ÜYESİ GÖZALTINDA Soruşturma kapsamında Kocaeli’de 28, İstanbul’da 4 ve Balıkesir’de 1 kişi olmak üzere olmak üzere 33 şüphelinin yakalanması için dün operasyon düzenlendi. 33 kişi gözaltına alınırken, ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda dokümanlara el konuldu. Kocaeli’de gözaltına alınan 28 kişi arasından bulunan bir kişinin İYİ Parti Körfez Belediyesi Meclis Üyesi Arif Ersoy olduğu öğrenildi. İYİ Parti'den aldığımız bilgilere göre, Arif Ersoy operasyonda gözaltına alınan çete üyelerinden biri ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
İYİ Parti Körfez Meclis Üyesi Arif Ersoy dün sabah düzenlenen suç örgütü operasyonunda gözaltına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, Kocaeli icra müdürlüklerinin düzenlemiş olduğu taşınır ve taşınmaz mallar için yapılan ihalelerde usulsüzlük yapıldığı, ihalelere katılım sağlayanlarla ihale öncesi irtibat kurarak ihaleye girmesini engelledikleri ya da ihalelere girmeme karşılığında ücret talep ettikleri tespit edilen çeteyi takibe aldı.

 

İYİ PARTİLİ MECLİS ÜYESİ GÖZALTINDA

Soruşturma kapsamında Kocaeli’de 28, İstanbul’da 4 ve Balıkesir’de 1 kişi olmak üzere olmak üzere 33 şüphelinin yakalanması için dün operasyon düzenlendi. 33 kişi gözaltına alınırken, ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda dokümanlara el konuldu. Kocaeli’de gözaltına alınan 28 kişi arasından bulunan bir kişinin İYİ Parti Körfez Belediyesi Meclis Üyesi Arif Ersoy olduğu öğrenildi. İYİ Parti'den aldığımız bilgilere göre, Arif Ersoy operasyonda gözaltına alınan çete üyelerinden biri ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.