Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez Ağrılılar Derneği’nde seçim var

GÜNDEM 25.10.2018 - 01:30, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2839+ kez okundu.
 

Körfez Ağrılılar Derneği’nde seçim var

Körfez Ağrılılar Derneği’nde bugün seçim var. Mevcut başkan Suat Demir’in yeniden aday olmayacağı Genel Kurulda tek aday iş adamı Nurettin Kaplan oldu.

Körfez Ağrılılar Derneği’nde seçim var Körfez Ağrılılar Derneği’nde bugün seçim var. Mevcut başkan Suat Demir’in yeniden aday olmayacağı Genel Kurulda tek aday Nurettin Kaplan oldu. Kuzey Mahallesi ‘nde bulunan Dernek binasında yapılacak Olağan genel Kurul saat 12.00’de yapılacak. Körfez ilçede en faal dernek olan Körfez Ağrılılar Derneği’nde 3 dönem başkanlık yapan mevcut başkan Derince Nüfus müdürü Suat Demir 31 Mart 2019 yerel seçimlerde Derince Belediye Başkan aday adayı olacağından tekrar aday olmayacak. Herkesin sevdiği bir isim Suat Demir’in tekrar aday olmayacağı Genel Kurulda Nurettin Kaplan tek başkan adayı olarak tek listeyle seçimlere girecek. Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan ve sevilen iş adamlarından Kaplanlar İnşaat Şirketi ortaklarından olan Nurettin Yıldırım, yönetim liste sinide hazırladı. Tek listeyle seçimlerin yapılacağını belirten Nurettin Kaplan, öncelikle 3 dönemdir başarılı bir şekilde başkanlığı yürüten Suat Demir abimize katkılarından ve çalışmalarından ötürü  teşekkür ediyorum. Bundan sonraki iş ve siyasi çalışmalarında başarılar diliyorum. Ben ve yönetimim Suat Demir’den alacağımız bayrağı daha ileriye taşımak için daha çok çalışacağız. STK çok önemli STK’ların demokrasilerde çok önemli olduğunu ifade eden Kaplan; “ İlimiz ve ilçemizde bir çok Ağrılı hemşerilerimiz var. Onlarla bir arada olmak, gelenek ve göreneklerimizi  yaşatmak birlik ve beraberliği sağlamak. Tüm hemşerilerimizi genel kurula bekliyoruz” dedi.
Körfez Ağrılılar Derneği’nde bugün seçim var. Mevcut başkan Suat Demir’in yeniden aday olmayacağı Genel Kurulda tek aday iş adamı Nurettin Kaplan oldu.

Körfez Ağrılılar Derneği’nde seçim var

Körfez Ağrılılar Derneği’nde bugün seçim var. Mevcut başkan Suat Demir’in yeniden aday olmayacağı Genel Kurulda tek aday Nurettin Kaplan oldu.

Kuzey Mahallesi ‘nde bulunan Dernek binasında yapılacak Olağan genel Kurul saat 12.00’de yapılacak. Körfez ilçede en faal dernek olan Körfez Ağrılılar Derneği’nde 3 dönem başkanlık yapan mevcut başkan Derince Nüfus müdürü Suat Demir 31 Mart 2019 yerel seçimlerde Derince Belediye Başkan aday adayı olacağından tekrar aday olmayacak.

Herkesin sevdiği bir isim

Suat Demir’in tekrar aday olmayacağı Genel Kurulda Nurettin Kaplan tek başkan adayı olarak tek listeyle seçimlere girecek.

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan ve sevilen iş adamlarından Kaplanlar İnşaat Şirketi ortaklarından olan Nurettin Yıldırım, yönetim liste sinide hazırladı. Tek listeyle seçimlerin yapılacağını belirten Nurettin Kaplan, öncelikle 3 dönemdir başarılı bir şekilde başkanlığı yürüten Suat Demir abimize katkılarından ve çalışmalarından ötürü  teşekkür ediyorum. Bundan sonraki iş ve siyasi çalışmalarında başarılar diliyorum. Ben ve yönetimim Suat Demir’den alacağımız bayrağı daha ileriye taşımak için daha çok çalışacağız.

STK çok önemli

STK’ların demokrasilerde çok önemli olduğunu ifade eden Kaplan; “ İlimiz ve ilçemizde bir çok Ağrılı hemşerilerimiz var. Onlarla bir arada olmak, gelenek ve göreneklerimizi  yaşatmak birlik ve beraberliği sağlamak. Tüm hemşerilerimizi genel kurula bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.