Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez Ağrılılar Derneği dualarla açıldı

GÜNDEM 23.12.2019 - 22:30, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1941+ kez okundu.
 

Körfez Ağrılılar Derneği dualarla açıldı

Körfez Ağrılılar Derneği , Kuzey Mahallesi Ağadere Caddesi üzerindeki dernek binasının açılışını miting havasında gerçekleştirdi. Ahmet Ertem’in başkanlığındaki Körfez Ağrılılar Derneği geçtiğimiz günlerde ilk kongresini gerçekleştirdi..

Körfez Ağrılılar Derneği , Kuzey Mahallesi Ağadere Caddesi üzerindeki dernek binasının açılışını miting havasında gerçekleştirdi. Ahmet Ertem’in başkanlığındaki  Körfez Ağrılılar Derneği geçtiğimiz günlerde ilk kongresini gerçekleştirdi.. Dualarla yapılan dernek binasının açılışı, İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Daha sonra konuşan Dernek Başkanı Ahmet Ertem; birlik ve beraberlik mesajı verdi. Ahmet Ertem, "Büyük bir sorumluluk üstlendiğimizi biliyorum. Bu ulvi ve önemli görevde hep birlikte el ele vererek başarılı olacağız. Amacımız, geçmiş değerlerimizi gelecekte oluşacak değerlerimizle bütünleştirmektir. Yöremizin tanıtımını sağlamak, her yönüyle kalkınmasını sağlamaktır. Dostluğu, sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı pekiştirmek istiyoruz" dedi.  “KÖRFEZ ADETA ANADOLU’DUR” Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt'te bir açıklama yaparak; birlik ve beraberliğe, sivil toplum örgütünün önemine değindi. Söğüt, "Hemşericilik derneği zordur. Körfez'de 80'in üzerinde dernek var bunların 44 tanesi hemşeri derneğidir. Adeta Körfez bir Anadolu'dur. Dernekler, zenginliğimizdir.  Dernekler, geleneğimizin örfümüzün gelecek nesillere aktarılmasında önemli görevler üstlenmektedir. İlçemiz, derneklerle güzelleşmektedir.' dedi. PROTOKOL AKINI Derneğin açılışına; Körfez Belediye Başkanı  Şener Söğüt ve Başkan Yardımcısı Osman Yurt, AKP Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Körfez MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsü, CHP Dilovası ilçe Başkanı Kerem Aydemir,Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Dilovası Devlet Hastanesi Müdürü Şükrü Gözalan,Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Gürüm,Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin, Körfez Karadenizliler Dermeği Başkanı Hasan Yazıcı, Kocaeli Karslılar Derneği Ali Can Kazgan, Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Taner Sarıçayır,eski il genel Meclis Başkan vekili Mehmet Allak,  Dilovası Meclis üyesi İnci Aydemir, Yavuz Sultan Selim Muhtarı Aslı Ertik, Hacıosman Mahalle muhtarı Sami Zorlu, Körfez Halk Eğitim Merkezi Müdürü Serbülent Kurt, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü yöneticileri, ilçe milli eğitim şube müdürleri, sendika başkanları, daire müdürleri, iş adamları, sanayiciler, muhtarlar, dernek yönetimi, dernek üyeleri ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı. Derneğin açılışı ile ilgili sunumu Ferhat Ertem gerçekleştirdi. Program, verilen ikramla son buldu.
Körfez Ağrılılar Derneği , Kuzey Mahallesi Ağadere Caddesi üzerindeki dernek binasının açılışını miting havasında gerçekleştirdi. Ahmet Ertem’in başkanlığındaki Körfez Ağrılılar Derneği geçtiğimiz günlerde ilk kongresini gerçekleştirdi..

Körfez Ağrılılar Derneği , Kuzey Mahallesi Ağadere Caddesi üzerindeki dernek binasının açılışını miting havasında gerçekleştirdi. Ahmet Ertem’in başkanlığındaki  Körfez Ağrılılar Derneği geçtiğimiz günlerde ilk kongresini gerçekleştirdi..

Dualarla yapılan dernek binasının açılışı, İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Daha sonra konuşan Dernek Başkanı Ahmet Ertem; birlik ve beraberlik mesajı verdi. Ahmet Ertem, "Büyük bir sorumluluk üstlendiğimizi biliyorum. Bu ulvi ve önemli görevde hep birlikte el ele vererek başarılı olacağız. Amacımız, geçmiş değerlerimizi gelecekte oluşacak değerlerimizle bütünleştirmektir. Yöremizin tanıtımını sağlamak, her yönüyle kalkınmasını sağlamaktır. Dostluğu, sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı pekiştirmek istiyoruz" dedi. 

“KÖRFEZ ADETA ANADOLU’DUR”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt'te bir açıklama yaparak; birlik ve beraberliğe, sivil toplum örgütünün önemine değindi. Söğüt, "Hemşericilik derneği zordur. Körfez'de 80'in üzerinde dernek var bunların 44 tanesi hemşeri derneğidir. Adeta Körfez bir Anadolu'dur. Dernekler, zenginliğimizdir.  Dernekler, geleneğimizin örfümüzün gelecek nesillere aktarılmasında önemli görevler üstlenmektedir. İlçemiz, derneklerle güzelleşmektedir.' dedi.

PROTOKOL AKINI

Derneğin açılışına; Körfez Belediye Başkanı  Şener Söğüt ve Başkan Yardımcısı Osman Yurt, AKP Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Körfez MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsü, CHP Dilovası ilçe Başkanı Kerem Aydemir,Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Dilovası Devlet Hastanesi Müdürü Şükrü Gözalan,Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Gürüm,Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin, Körfez Karadenizliler Dermeği Başkanı Hasan Yazıcı, Kocaeli Karslılar Derneği Ali Can Kazgan, Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Taner Sarıçayır,eski il genel Meclis Başkan vekili Mehmet Allak,  Dilovası Meclis üyesi İnci Aydemir, Yavuz Sultan Selim Muhtarı Aslı Ertik, Hacıosman Mahalle muhtarı Sami Zorlu, Körfez Halk Eğitim Merkezi Müdürü Serbülent Kurt, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü yöneticileri, ilçe milli eğitim şube müdürleri, sendika başkanları, daire müdürleri, iş adamları, sanayiciler, muhtarlar, dernek yönetimi, dernek üyeleri ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı. Derneğin açılışı ile ilgili sunumu Ferhat Ertem gerçekleştirdi. Program, verilen ikramla son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.