Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kocaman’dan Eski Başkanlara Ahde Vefa

YAŞAM 26.10.2020 - 11:53, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1694+ kez okundu.
 

Kocaman’dan Eski Başkanlara Ahde Vefa

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman; eski belde belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Başkan Kocaman, Kartepe’ye yapılan hizmetler, verilen emekler için her birine teşekkür plaketi takdim ederek, ahde vefa örneği sergiledi.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman; eski belde belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Başkan Kocaman, Kartepe’ye yapılan hizmetler, verilen emekler için her birine teşekkür plaketi takdim ederek, ahde vefa örneği sergiledi. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, hem istişare hem de verilen hizmetlerden dolayı belde belediye başkanlarına teşekkür etmek için Kartepe Kahvaltı Evi’nde bir araya geldi. Program öncesinde Belediye Başkanı Kocaman, eski belediye başkanlarıyla yakından ilgilenerek sohbet etti.  EFSANE BAŞKANLARA TEŞEKKÜR Eski belde belediye başkanları Başkan Kocaman’a yaşadıkları beldeler hakkında bilgiler verirken, projeler ve Kartepe’nin geleceği hakkında düşünce ve önerilerini dile getirdiler. Değerlendirme ve istişare toplantısında Belediye Başkanı Kocaman “Geçmiş dönemlerde görev yapmış efsane başkanlarımız ile bir araya geldik. Kartepemize yapmış oldukları hizmetler için her bir başkanımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  ÇOK EMEĞİNİZ VAR Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepemiz dünden bugüne çok önemli bir mesafe kat etmiştir. Sizlerin emekleri unutulamaz. Zor imkanlar içerisinde Kartepeli hemşehrilerimize hizmet ettiniz. Sizlere bir telefon kadar yakınım. Bende sizlerin bir kardeşiyim. İstek ve talepleriniz bizler için çok önemlidir. Bizim en önemli özelliğimiz hemşeri, komşu, kardeş, akraba olmamızdır. Geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Çok emeğiniz vardır. Bizden sonra gelecek olan nesillerimize daha güzel Kartepe bırakmak için çalışıyoruz. Sizlerin fikirleri de her zaman başımızın tacı. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin” açıklamasında bulundu. Programda söz alan eski belediye başkanları Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a teşekkür ederken, “Mustafa Başkana ev sahipliği için teşekkür ediyoruz. Bizi bir araya getirdi, hasret giderdik, anıları yad ettik. Mustafa kardeşimiz, genç, dinamik enerji dolu. Vizyonu ve ufku geniş. Kartepe’ye değer katacaktır. İstişareyi ahde vefayı önemsiyor. Hizmetlerinde Allah kolaylık versin. Ne zaman ihtiyacı olursa biz desteğe hazırız” dediler.    
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman; eski belde belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Başkan Kocaman, Kartepe’ye yapılan hizmetler, verilen emekler için her birine teşekkür plaketi takdim ederek, ahde vefa örneği sergiledi.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman; eski belde belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Başkan Kocaman, Kartepe’ye yapılan hizmetler, verilen emekler için her birine teşekkür plaketi takdim ederek, ahde vefa örneği sergiledi.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, hem istişare hem de verilen hizmetlerden dolayı belde belediye başkanlarına teşekkür etmek için Kartepe Kahvaltı Evi’nde bir araya geldi. Program öncesinde Belediye Başkanı Kocaman, eski belediye başkanlarıyla yakından ilgilenerek sohbet etti.

 EFSANE BAŞKANLARA TEŞEKKÜR

Eski belde belediye başkanları Başkan Kocaman’a yaşadıkları beldeler hakkında bilgiler verirken, projeler ve Kartepe’nin geleceği hakkında düşünce ve önerilerini dile getirdiler. Değerlendirme ve istişare toplantısında Belediye Başkanı Kocaman “Geçmiş dönemlerde görev yapmış efsane başkanlarımız ile bir araya geldik. Kartepemize yapmış oldukları hizmetler için her bir başkanımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 ÇOK EMEĞİNİZ VAR

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepemiz dünden bugüne çok önemli bir mesafe kat etmiştir. Sizlerin emekleri unutulamaz. Zor imkanlar içerisinde Kartepeli hemşehrilerimize hizmet ettiniz. Sizlere bir telefon kadar yakınım. Bende sizlerin bir kardeşiyim. İstek ve talepleriniz bizler için çok önemlidir. Bizim en önemli özelliğimiz hemşeri, komşu, kardeş, akraba olmamızdır. Geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Çok emeğiniz vardır. Bizden sonra gelecek olan nesillerimize daha güzel Kartepe bırakmak için çalışıyoruz. Sizlerin fikirleri de her zaman başımızın tacı. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin” açıklamasında bulundu. Programda söz alan eski belediye başkanları Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a teşekkür ederken, “Mustafa Başkana ev sahipliği için teşekkür ediyoruz. Bizi bir araya getirdi, hasret giderdik, anıları yad ettik. Mustafa kardeşimiz, genç, dinamik enerji dolu. Vizyonu ve ufku geniş. Kartepe’ye değer katacaktır. İstişareyi ahde vefayı önemsiyor. Hizmetlerinde Allah kolaylık versin. Ne zaman ihtiyacı olursa biz desteğe hazırız” dediler.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.