Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kocaeli sanayi odasında Konak Hastanesi Rüzgarı esti

SAĞLIK 12.10.2019 - 19:54, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1734+ kez okundu.
 

Kocaeli sanayi odasında Konak Hastanesi Rüzgarı esti

9 ekim 2019 Perşembe günü Dünya Ruh Sağlığı Haftası Çerçevesinde Konak Hastanesi Kocaeli Sanayi odası çalışan ve üyelerine ‘ İş yerinde Stres Yönetimi konulu seminer ‘ düzenledi.

9 ekim 2019 Perşembe günü Dünya Ruh Sağlığı Haftası Çerçevesinde Konak Hastanesi Kocaeli Sanayi odası  çalışan ve üyelerine  ‘ İş yerinde Stres Yönetimi konulu seminer ‘ düzenledi. Katılımın oldukça yüksek olduğu semineri  Konak Hastanesi  psikoloğu Angale Orge   verdi . Orge iş yerinde stres yönetimi nasıl olmalı  konusunda bilgilendirme yaptı. Angale Orge  çalışma hayatımızda ne kadar kendimiz olabildiğimizi ve sağlıklı bir iş hayatı için yapılabilecekler konusunda  tüm tüyoları verdi  . Orge ‘ kendimiz  ile  ne kadar barışık olursak ve doğru soruları kendimize sorabilirsek o kadar kendimizle arkadaşlarımızla ailemizle barışık oluruz ‘dedi .  Seminerde Spor aktivitelerinin ve hobilerin kişilerin hayatında çok etkili olduğuna da değinildi. Kocaeli Sanayi Odası üyeleri  seminerin kendileri için çok faydalı olduğunu birlikte böyle  çalışmalarda yer almak istediklerini dile getirdiler. Konak Hastanesi İdari direktörü Özlem Kuyruklu  ise ‘ Konak Hastanesi olarak her zaman  şehrin tüm kurumlarının yanında olduklarını ve her zaman destek olacaklarını ‘ ifade etti.      
9 ekim 2019 Perşembe günü Dünya Ruh Sağlığı Haftası Çerçevesinde Konak Hastanesi Kocaeli Sanayi odası çalışan ve üyelerine ‘ İş yerinde Stres Yönetimi konulu seminer ‘ düzenledi.

9 ekim 2019 Perşembe günü Dünya Ruh Sağlığı Haftası Çerçevesinde Konak Hastanesi Kocaeli Sanayi odası  çalışan ve üyelerine  ‘ İş yerinde Stres Yönetimi konulu seminer ‘ düzenledi.

Katılımın oldukça yüksek olduğu semineri  Konak Hastanesi  psikoloğu Angale Orge   verdi . Orge iş yerinde stres yönetimi nasıl olmalı  konusunda bilgilendirme yaptı. Angale Orge  çalışma hayatımızda ne kadar kendimiz olabildiğimizi ve sağlıklı bir iş hayatı için yapılabilecekler konusunda  tüm tüyoları verdi  . Orge ‘ kendimiz  ile  ne kadar barışık olursak ve doğru soruları kendimize sorabilirsek o kadar kendimizle arkadaşlarımızla ailemizle barışık oluruz ‘dedi .  Seminerde Spor aktivitelerinin ve hobilerin kişilerin hayatında çok etkili olduğuna da değinildi.

Kocaeli Sanayi Odası üyeleri  seminerin kendileri için çok faydalı olduğunu birlikte böyle  çalışmalarda yer almak istediklerini dile getirdiler. Konak Hastanesi İdari direktörü Özlem Kuyruklu  ise ‘ Konak Hastanesi olarak her zaman  şehrin tüm kurumlarının yanında olduklarını ve her zaman destek olacaklarını ‘ ifade etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.