Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kocaeli polisi 7 ayrı noktada kontrole başladı

ASAYİŞ 29.03.2020 - 23:19, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2224+ kez okundu.
 

Kocaeli polisi 7 ayrı noktada kontrole başladı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri koronavirüs tedbirleri kapsamında Kocaeli’ye girişleri 7 ayrı noktada kontrol ediyor.

Coronavirusle mucadele kapsaminda İçişleri Bakanlığının talimatları ile ülke genelinde şehirlere girişlerde kontrol noktaları kurularak vatandaşlarımızın seyahat izin belgeleri ve saglik durumlarının kontrol edilmesi faaliyetlerine başlandı. 7 AYRI NOKTADA KONTROL Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Kartepe Özdilek tesisleri karşısına, Gebze D-100 üzeri Mc Donalds yanına, Karamürsel Misli Çeşme Mevkiine, Sakarya-Sapanca girişine, Körfez turnikelere, İzmit Kandıra turnikelere ve Gebze turnikelere uygulama noktaları oluşturularak Kocaeli'nin tüm girişlerinde toplam 7 noktada 24 saat esasına göre gerekli kontrollere başlandı. Ayrıca İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereğince TEM Otoyolu Uzunçiftlik ve Kuruçeşme turnikelerden il merkezine girişler yasaklanmış olup bu noktalara alternatif olan Kandıra turnikeler ve Körfez turnikelere kullanılmaktadır.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri koronavirüs tedbirleri kapsamında Kocaeli’ye girişleri 7 ayrı noktada kontrol ediyor.

Coronavirusle mucadele kapsaminda İçişleri Bakanlığının talimatları ile ülke genelinde şehirlere girişlerde kontrol noktaları kurularak vatandaşlarımızın seyahat izin belgeleri ve saglik durumlarının kontrol edilmesi faaliyetlerine başlandı.

7 AYRI NOKTADA KONTROL

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Kartepe Özdilek tesisleri karşısına, Gebze D-100 üzeri Mc Donalds yanına, Karamürsel Misli Çeşme Mevkiine, Sakarya-Sapanca girişine, Körfez turnikelere, İzmit Kandıra turnikelere ve Gebze turnikelere uygulama noktaları oluşturularak Kocaeli'nin tüm girişlerinde toplam 7 noktada 24 saat esasına göre gerekli kontrollere başlandı.

Ayrıca İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereğince TEM Otoyolu Uzunçiftlik ve Kuruçeşme turnikelerden il merkezine girişler yasaklanmış olup bu noktalara alternatif olan Kandıra turnikeler ve Körfez turnikelere kullanılmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.