Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kocaeli Polis'inden ''Evde Kal'' çağrısı

ASAYİŞ 01.04.2020 - 15:43, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2182+ kez okundu.
 

Kocaeli Polis'inden ''Evde Kal'' çağrısı

Koronavirüs salgını nedeniyle, ülkemizde de oldukça önemli tedbir ve kararlar alındı.

Koronavirüs salgını nedeniyle, ülkemizde de oldukça önemli tedbir ve kararlar alındı. Aralarında Kocaeli’nin de bulunduğu 30 ilde ise salgını önlemek amacıyla kurulan pandemi kurullarınca,   alınan yeni tedbirlerde uygulamaya kondu.  Kocaeli’nde bu tedbirler kapsamında şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapılan otobüs seferleri ilgili ek tedbirler alındı. EVDE KAL ÇAĞRISI Salgının yayılmaması için vatandaşların işi gereği yada hastalık gibi zaruri haller dışında yolculuk yapmaması amacıyla alınan karar gereği, valilikten izini olmayanların yolculuğunu kısıtlayan tedbirler doğrultusunda Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü 7 ayrı kent girişi ve çıkış noktasında 24 saatine göre denetimlere başladı. Bu noktalarda denetim yapan özel koruyucu kıyafetli emniyet personeli, bir araya gelerek vatandaşlara evde kalma çağırısında bulundu.  
Koronavirüs salgını nedeniyle, ülkemizde de oldukça önemli tedbir ve kararlar alındı.

Koronavirüs salgını nedeniyle, ülkemizde de oldukça önemli tedbir ve kararlar alındı.

Aralarında Kocaeli’nin de bulunduğu 30 ilde ise salgını önlemek amacıyla kurulan pandemi kurullarınca,   alınan yeni tedbirlerde uygulamaya kondu.  Kocaeli’nde bu tedbirler kapsamında şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapılan otobüs seferleri ilgili ek tedbirler alındı.

EVDE KAL ÇAĞRISI

Salgının yayılmaması için vatandaşların işi gereği yada hastalık gibi zaruri haller dışında yolculuk yapmaması amacıyla alınan karar gereği, valilikten izini olmayanların yolculuğunu kısıtlayan tedbirler doğrultusunda Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü 7 ayrı kent girişi ve çıkış noktasında 24 saatine göre denetimlere başladı. Bu noktalarda denetim yapan özel koruyucu kıyafetli emniyet personeli, bir araya gelerek vatandaşlara evde kalma çağırısında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.