Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kocaeli’lili Matbaacılar, KOMATDER’in iftarında birlikte oruç açtı

GÜNDEM 25.05.2018 - 00:33, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2892+ kez okundu.
 

Kocaeli’lili Matbaacılar, KOMATDER’in iftarında birlikte oruç açtı

KOMATDER-Kocaeli Matbaacılar Derneği’nin Geleneksel İftarı Lastik-İş sosyal tesislerinde basım sektörünün tanınmış isimlerinin katılımıyla yapıldı.

KOMATDER-Kocaeli Matbaacılar Derneği’nin Geleneksel İftarı Lastik-İş sosyal tesislerinde basım sektörünün tanınmış isimlerinin katılımıyla yapıldı. KOMATDER’in geleneksel buluşmasında SAMATDER (Sakarya Matbaacılar Derneği) Başkanı Özcan Kam ve Yönetim Kurulu üyeleri ile GEMARD (Gebze Matbaacılar Derneği) Başkanı Ozan Kurtuluş İlyasoğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri ile İstanbul,Hereke, Körfez, Derince, Gölcük, Kandıra ,Başiskele ve İzmit Merkez'deki Matbaacılar birlikte oruç açtılar. İftarda KOMATDER Başkanı Mehmet Akif Şen,iftar sonrası matbaacı meslektaşlarına teşekküre ederek başladığı konuşmasında çevre il ve ilçelerdeki matbaacılık ve basım sektöründe faaliyet gösterenlerin buluşmalarının sık yapılması meslek dayanışması açısından iyi olduğunu belirtti.KOMATDER Yönetim Kurulu üyeleri Ufuk Zengin,Bilal Eşit,Selami Gürkan,İsmet Açıkgöz,Serdar Şehsuvar,Şeref Ataç,Volkan Küçükkara,Talat Ersarı İftar’da mükemmel bir evsahipliği yapmışlardır.    
KOMATDER-Kocaeli Matbaacılar Derneği’nin Geleneksel İftarı Lastik-İş sosyal tesislerinde basım sektörünün tanınmış isimlerinin katılımıyla yapıldı.

KOMATDER-Kocaeli Matbaacılar Derneği’nin Geleneksel İftarı Lastik-İş sosyal tesislerinde basım sektörünün tanınmış isimlerinin katılımıyla yapıldı. KOMATDER’in geleneksel buluşmasında SAMATDER (Sakarya Matbaacılar Derneği) Başkanı Özcan Kam ve Yönetim Kurulu üyeleri ile GEMARD (Gebze Matbaacılar Derneği) Başkanı Ozan Kurtuluş İlyasoğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri ile İstanbul,Hereke, Körfez, Derince, Gölcük, Kandıra ,Başiskele ve İzmit Merkez'deki Matbaacılar birlikte oruç açtılar.

İftarda KOMATDER Başkanı Mehmet Akif Şen,iftar sonrası matbaacı meslektaşlarına teşekküre ederek başladığı konuşmasında çevre il ve ilçelerdeki matbaacılık ve basım sektöründe faaliyet gösterenlerin buluşmalarının sık yapılması meslek dayanışması açısından iyi olduğunu belirtti.KOMATDER Yönetim Kurulu üyeleri Ufuk Zengin,Bilal Eşit,Selami Gürkan,İsmet Açıkgöz,Serdar Şehsuvar,Şeref Ataç,Volkan Küçükkara,Talat Ersarı İftar’da mükemmel bir evsahipliği yapmışlardır.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.