Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulundan Kto’ya Ziyaret

EKONOMİ 02.05.2019 - 01:26, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2376+ kez okundu.
 

Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulundan Kto’ya Ziyaret

Kocaeli Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk’e teşekkür ve nezaket ziyaretinde bulundu.

Kocaeli Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk’e teşekkür ve nezaket ziyaretinde bulundu. Kocaeli Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk’e teşekkür ve nezaket ziyaretinde bulundu. Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu Dilek Çınar ve İcra kurulunun katılımı ile gerçekleştirilen ziyarette kadın girişimciler kurulu kendileri ve çalıştıkları iş l-kolları ile ilgili Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk’e bilgilendirmelerde bulundular. ÖZTÜRK’’ ODA OLARAK KADIN GİRİŞİMCİLERİMİZE HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ Ziyarette konuşan Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk ‘’ülkemizdeki kadın girişimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla politika belirlemek ve girişimcilik kültürünün kadınlar arasında gelişmesine öncülük etmenin yanı sıra, kadınlara kişisel gelişim yollarını öğreterek kariyer geliştirme fırsatları sunmak gibi görevleri olan, kadın girişimciler kuruluna oda olarak desteğimizin tam olduğunu ve her türlü desteği vereceğimizi bilmeniz isteriz’’ dedi. Ziyaret Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Dilek Çınarın hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.  
Kocaeli Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk’e teşekkür ve nezaket ziyaretinde bulundu.

Kocaeli Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk’e teşekkür ve nezaket ziyaretinde bulundu.

Kocaeli Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk’e teşekkür ve nezaket ziyaretinde bulundu. Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu Dilek Çınar ve İcra kurulunun katılımı ile gerçekleştirilen ziyarette kadın girişimciler kurulu kendileri ve çalıştıkları iş l-kolları ile ilgili Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk’e bilgilendirmelerde bulundular.

ÖZTÜRK’’ ODA OLARAK KADIN GİRİŞİMCİLERİMİZE HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ

Ziyarette konuşan Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk ‘’ülkemizdeki kadın girişimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla politika belirlemek ve girişimcilik kültürünün kadınlar arasında gelişmesine öncülük etmenin yanı sıra, kadınlara kişisel gelişim yollarını öğreterek kariyer geliştirme fırsatları sunmak gibi görevleri olan, kadın girişimciler kuruluna oda olarak desteğimizin tam olduğunu ve her türlü desteği vereceğimizi bilmeniz isteriz’’ dedi. Ziyaret Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Dilek Çınarın hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.