Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kocaeli’de rüşvet operasyonu

ASAYİŞ 09.06.2020 - 23:50, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1417+ kez okundu.
 

Kocaeli’de rüşvet operasyonu

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Gebze’de düzenlenen rüşvet operasyonunda aralarında polislerin ve iş adamlarının da bulunduğu çok sayıda kişi göz altına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Gebze’de düzenlenen rüşvet operasyonunda aralarında polislerin ve iş adamlarının da bulunduğu çok sayıda kişi göz altına alındı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Ekipleri tarafından Gebze’de düzenlenen büyük rüşvet operasyonunda, aralarında polis ve iş adamlarının da bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.İddialara göre Mali Büro Ekipleri tarafından belirlenene adreslere düzenlenen operasyonda aralarında amir ve memurların bulunduğu trafik polislerinden oluşan 10 emniyet mensubu, iş adamları ve nakliyatçılar gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtilirken konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Gebze’de düzenlenen rüşvet operasyonunda aralarında polislerin ve iş adamlarının da bulunduğu çok sayıda kişi göz altına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Gebze’de düzenlenen rüşvet operasyonunda aralarında polislerin ve iş adamlarının da bulunduğu çok sayıda kişi göz altına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Ekipleri tarafından Gebze’de düzenlenen büyük rüşvet operasyonunda, aralarında polis ve iş adamlarının da bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.İddialara göre Mali Büro Ekipleri tarafından belirlenene adreslere düzenlenen operasyonda aralarında amir ve memurların bulunduğu trafik polislerinden oluşan 10 emniyet mensubu, iş adamları ve nakliyatçılar gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtilirken konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.