Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kocaeli'de koronadan 5 kişi öldü

Vefat 30.04.2021 - 18:19, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2073+ kez okundu.
 

Kocaeli'de koronadan 5 kişi öldü

Artan koronavirüs vakaları ölümleri de beraberinde getirdi. Kocaeli'de bugün koronavirüs nedeniyle 5 kişi hayatını kaybetti.

Artan koronavirüs vakaları ölümleri de beraberinde getirdi. Kocaeli'de bugün koronavirüs nedeniyle 5 kişi hayatını kaybetti. İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Kavaklar Caddesi mevkiinde ikamet eden Büyükşehir Belediyesinden emekli Adem Soğukoğlu (62) Covid-19 nedeniyle vefat etti. Evli ve 4 çocuk babası olan Adem Solakoğlu’nun cenazesi Kent Camiinden alınarak Hamidiye Köy Mezarlığında toprağa verildi. 3 ÇOCUK BABASI Yenidoğan Mahallesi Vadi Sokak üzerinde ikamet eden Seka emeklisi Ali Ülgü (72) Covid-19 nedeniyle vefat etti. Evli ve 3 çocuk babası olan Ali Ülgü’nün cenazesi Kent Camiinden alınarak Kent Mezarlığında toprağa verildi. 5 ÇOCUK ANNESİ İzmit Erenler Mahallesi Gazeteci Kazım Ertek Caddesi mevkiinde ikamet eden Ayşe Tunca (91) Covid-19 nedeniyle vefat etti. Ev hanımı ve 5 çocuk annesi olan Ayşe Tunca’nın cenazesi Kent Camiinden alınarak Kent Mezarlığında toprağa verildi. 78 YAŞINDA Derince Çenedağ Mahallesi Yıldırımlar Sokak üzerinde ikamet eden Hollanda’dan emekli Hacı Hasan Yıldırım (78) Covid-19 nedeniyle vefat etti. Evli ve 4 çocuk babası olan Hacı Hasan Yıldırım’ın cenazesi Harmantarla Camiinden alınarak Şehitlik Mezarlığında toprağa verildi. 2 ÇOCUK BABASI Derince Yenikent Mahallesi Ebru Sokak üzerinde ikamet eden Körfez Belediyesinden emekli Şevki Kılıç (73) Covid-19 nedeniyle vefat etti. Evli ve 2 çocuk babası olan Şevki Kılıç’ın cenazesi Yenikent Camiinden alınarak Şehitlik Mezarlığında toprağa verildi.  
Artan koronavirüs vakaları ölümleri de beraberinde getirdi. Kocaeli'de bugün koronavirüs nedeniyle 5 kişi hayatını kaybetti.

Artan koronavirüs vakaları ölümleri de beraberinde getirdi. Kocaeli'de bugün koronavirüs nedeniyle 5 kişi hayatını kaybetti.

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Kavaklar Caddesi mevkiinde ikamet eden Büyükşehir Belediyesinden emekli Adem Soğukoğlu (62) Covid-19 nedeniyle vefat etti. Evli ve 4 çocuk babası olan Adem Solakoğlu’nun cenazesi Kent Camiinden alınarak Hamidiye Köy Mezarlığında toprağa verildi.

3 ÇOCUK BABASI

Yenidoğan Mahallesi Vadi Sokak üzerinde ikamet eden Seka emeklisi Ali Ülgü (72) Covid-19 nedeniyle vefat etti. Evli ve 3 çocuk babası olan Ali Ülgü’nün cenazesi Kent Camiinden alınarak Kent Mezarlığında toprağa verildi.

5 ÇOCUK ANNESİ

İzmit Erenler Mahallesi Gazeteci Kazım Ertek Caddesi mevkiinde ikamet eden Ayşe Tunca (91) Covid-19 nedeniyle vefat etti. Ev hanımı ve 5 çocuk annesi olan Ayşe Tunca’nın cenazesi Kent Camiinden alınarak Kent Mezarlığında toprağa verildi.

78 YAŞINDA

Derince Çenedağ Mahallesi Yıldırımlar Sokak üzerinde ikamet eden Hollanda’dan emekli Hacı Hasan Yıldırım (78) Covid-19 nedeniyle vefat etti. Evli ve 4 çocuk babası olan Hacı Hasan Yıldırım’ın cenazesi Harmantarla Camiinden alınarak Şehitlik Mezarlığında toprağa verildi.

2 ÇOCUK BABASI

Derince Yenikent Mahallesi Ebru Sokak üzerinde ikamet eden Körfez Belediyesinden emekli Şevki Kılıç (73) Covid-19 nedeniyle vefat etti. Evli ve 2 çocuk babası olan Şevki Kılıç’ın cenazesi Yenikent Camiinden alınarak Şehitlik Mezarlığında toprağa verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.