">
Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kocaeli’de aranan suçlulara şafak operasyonu: 24 gözaltı

ASAYİŞ 26.01.2021 - 21:03, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2102+ kez okundu.
 

Kocaeli’de aranan suçlulara şafak operasyonu: 24 gözaltı

Kocaeli’de polis ekipleri tarafından, aranan suçluların yakalanmasına yönelik düzenlenen şafak operasyonunda 24 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgilere göre,  Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, ‘hırsızlık’, ‘yaralama’, ‘silahla tehdit’, ‘uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma’ ve benzeri suçlardan haklarında 13 yıla kadar hapis cezası bulunan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı. Sabah saatlerinde düzenlenen şafak operasyonunda, farklı suçlardan aranan 24 zanlı gözaltına alındı.  

Kocaeli’de polis ekipleri tarafından, aranan suçluların yakalanmasına yönelik düzenlenen şafak operasyonunda 24 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre,  Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, ‘hırsızlık’, ‘yaralama’, ‘silahla tehdit’, ‘uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma’ ve benzeri suçlardan haklarında 13 yıla kadar hapis cezası bulunan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı. Sabah saatlerinde düzenlenen şafak operasyonunda, farklı suçlardan aranan 24 zanlı gözaltına alındı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.