Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kocaeli’de 500 bin boş makaron ele geçirildi

ASAYİŞ 11.02.2021 - 23:50, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1555+ kez okundu.
 

Kocaeli’de 500 bin boş makaron ele geçirildi

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Derince ve Darıca ilçelerinde yapılan operasyonlar kapsamında 500 bin içi boş makaron ve 25 bin 220 adet tütün bandrolü ele geçirildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Derince ve Darıca ilçelerinde yapılan operasyonlar kapsamında 500 bin içi boş makaron ve 25 bin 220 adet tütün bandrolü ele geçirildi. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri il genelinde kaçakçılığın men ve takibine yönelik çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında Derince ilçesinde durumundan şüphe edilen Transit bir araç durduruldu. Araç içerisinde yapılan aramalarda, 2 bin 500 kutu içerisinde 500 bin adet üzerinde TAPDK bandrolü bulunmayan boş makaron, 60 adet sökülmüş halde TAPDK bandrolü ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan 2 kişi hakkında ise 5607 S.K.M. suçundan adli işlem uygulandığı öğrenildi. Öte yandan Darıca ilçesinde de durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramalarda da, 25 bin 160 adet tütün bandrolü ele geçirildi. Konuyla ilgili 2 kişiye yine aynı şekilde adli işlem uygulandığı belirtildi.
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Derince ve Darıca ilçelerinde yapılan operasyonlar kapsamında 500 bin içi boş makaron ve 25 bin 220 adet tütün bandrolü ele geçirildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Derince ve Darıca ilçelerinde yapılan operasyonlar kapsamında 500 bin içi boş makaron ve 25 bin 220 adet tütün bandrolü ele geçirildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri il genelinde kaçakçılığın men ve takibine yönelik çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında Derince ilçesinde durumundan şüphe edilen Transit bir araç durduruldu. Araç içerisinde yapılan aramalarda, 2 bin 500 kutu içerisinde 500 bin adet üzerinde TAPDK bandrolü bulunmayan boş makaron, 60 adet sökülmüş halde TAPDK bandrolü ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan 2 kişi hakkında ise 5607 S.K.M. suçundan adli işlem uygulandığı öğrenildi. Öte yandan Darıca ilçesinde de durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramalarda da, 25 bin 160 adet tütün bandrolü ele geçirildi. Konuyla ilgili 2 kişiye yine aynı şekilde adli işlem uygulandığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.