Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kızıltepe Pişmaniye'ye doyacak

KÜLTÜR 02.08.2018 - 23:41, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2724+ kez okundu.
 

Kızıltepe Pişmaniye'ye doyacak

10. Uluslararası Pişmaniye Festivali için İzmit’ten kalabalık bir heyet Mardin’e çıkarma yaptılar.

10. Uluslararası Pişmaniye Festivali için İzmit’ten kalabalık bir heyet Mardin’e çıkarma yaptılar. Bu seneki festivalin Mardin Kızıltepe’den başlayacak bölümü için aralarında AK Parti Kocaeli milletvekilleri Emine Macit Zeybek, Cemil Yaman, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, STK temsilcilileri, mehteran takımı, pişmaniye üreticileri ve basın mensuplarından oluşan yaklaşık 75 kişilik grup sabah erken saatlerde Mardin’e ulaştı. İlk gün çeşitli ziyaret ve kültürel geziler gerçekleştirecek İzmit heyetine pişmaniye festivalinin ikinci günü olan Cuma günü Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’da katılacak. PİŞMANİYEYE DOYACAKLAR 10. Pişmaniye Festivalinin Kızıltepe’deki ikinci gününde Başkan Doğan ve beraberindekiler Mardin Valiliği’ni Kızıltepe Kaymakamlığı’nı ziyaret edecekler. Saat 17.00 de Kızıltepe İzmit Dostluk Parkı’nın açılışının ardından Cumhuriyet Meydanı’nında  mehteran ve halk oyunları gösterileri eşliğinde pişmaniye çekimi yapılarak vatandaşlara dağıtılacak.  Festivalin Cumartesi bölümünde ise yine kültürel geziler düzenlenecek. İZMİT’TE FİNAL 10. Pişmaniye festivalinin finali 08 Ağustos’ta İzmit’te gerçekleştirilecek. Çarşamba günü saat 17.00’ de Fethiye Caddesi’ndeki çeşme önünde ve saat:18.00 da Belsa Plaza önünde pişmaniye çekimleri yapılacak. Saat 20.00 de Fuar Müdürlüğü önünde mehteran ve halk oyunları gösterileriyle pişmaniye çekiminin ardından saat: 21.00’ de Güneş Sahnesi’nde Sagopa Kajmer konseri ile festival sona erecek.
10. Uluslararası Pişmaniye Festivali için İzmit’ten kalabalık bir heyet Mardin’e çıkarma yaptılar.

10. Uluslararası Pişmaniye Festivali için İzmit’ten kalabalık bir heyet Mardin’e çıkarma yaptılar.

Bu seneki festivalin Mardin Kızıltepe’den başlayacak bölümü için aralarında AK Parti Kocaeli milletvekilleri Emine Macit Zeybek, Cemil Yaman, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, STK temsilcilileri, mehteran takımı, pişmaniye üreticileri ve basın mensuplarından oluşan yaklaşık 75 kişilik grup sabah erken saatlerde Mardin’e ulaştı. İlk gün çeşitli ziyaret ve kültürel geziler gerçekleştirecek İzmit heyetine pişmaniye festivalinin ikinci günü olan Cuma günü Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’da katılacak.

PİŞMANİYEYE DOYACAKLAR

10. Pişmaniye Festivalinin Kızıltepe’deki ikinci gününde Başkan Doğan ve beraberindekiler Mardin Valiliği’ni Kızıltepe Kaymakamlığı’nı ziyaret edecekler. Saat 17.00 de Kızıltepe İzmit Dostluk Parkı’nın açılışının ardından Cumhuriyet Meydanı’nında  mehteran ve halk oyunları gösterileri eşliğinde pişmaniye çekimi yapılarak vatandaşlara dağıtılacak.  Festivalin Cumartesi bölümünde ise yine kültürel geziler düzenlenecek.

İZMİT’TE FİNAL

10. Pişmaniye festivalinin finali 08 Ağustos’ta İzmit’te gerçekleştirilecek. Çarşamba günü saat 17.00’ de Fethiye Caddesi’ndeki çeşme önünde ve saat:18.00 da Belsa Plaza önünde pişmaniye çekimleri yapılacak. Saat 20.00 de Fuar Müdürlüğü önünde mehteran ve halk oyunları gösterileriyle pişmaniye çekiminin ardından saat: 21.00’ de Güneş Sahnesi’nde Sagopa Kajmer konseri ile festival sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.