Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

‘Kiralık araç’ dönemini bir yıl önce bitirdik

GÜNDEM 12.09.2018 - 14:56, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2009+ kez okundu.
 

‘Kiralık araç’ dönemini bir yıl önce bitirdik

‘Kiralık araç’ dönemini bir yıl önce bitirdik

Körfez Belediyesi, geçtiğimiz yıl başlattığı ‘tasarruf tedbirleri’ kapsamında kiralık araç dönemini tamamen sona erdirdi, kendi öz kaynaklarıyla belediyeye 100 yeni araç kazandırdı Türkiye, yakaladığı büyümeyi sürdürmek için bir taraftan yatırımlara ağırlık verilirken bir taraftan da enflasyonla mücadele etmeyi sürdürüyor. Körfez Belediyesi de bu kapsamda bir yıl önce başlattığı tasarruf tedbirlerini sürdürüyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın talimatları sonrasında göreve gelir gelmez belediye bünyesindeki kiralık araçların sayısı önce azaltıldı, geçtiğimiz yıl itibariyle de tamamı sona erdirildi. KENDİ ÖZ KAYNAKLARIMIZLA Körfez Belediyesi, kiralık araçların sona erdirilmesi sonrasında tamamı kendi öz kaynaklarıyla olmak üzere bu süreçte 100 yeni aracı bünyesine kattı. Tamamı yerli üretim araçlar, Körfez’in hizmetine sunulurken, kamu harcamaları da azaltıldı. Kiralık araçlar dışında ömrünü tamamlayan araçlar Makine Kimya’ya teslim edildi ve bu kapsamda da belediye bünyesine gelir elde edildi. BİZ O KAPIYI KAPATTIK Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da kiralık olarak kullandığı makam aracını 9 ay önce teslim etti ve belediyenin kendisine ait olan resmi plakalı aracı kullanmaya başladı. Başkan Baran, “Binali Yıldırım beyin Başbakanlığı döneminde tasarruf tedbirlerini almaya başladık. Kiralık araç dönemini de o zaman bitirdik, kapattık bu kapıyı” dedi.  
‘Kiralık araç’ dönemini bir yıl önce bitirdik

Körfez Belediyesi, geçtiğimiz yıl başlattığı ‘tasarruf tedbirleri’ kapsamında kiralık araç dönemini tamamen sona erdirdi, kendi öz kaynaklarıyla belediyeye 100 yeni araç kazandırdı

Türkiye, yakaladığı büyümeyi sürdürmek için bir taraftan yatırımlara ağırlık verilirken bir taraftan da enflasyonla mücadele etmeyi sürdürüyor. Körfez Belediyesi de bu kapsamda bir yıl önce başlattığı tasarruf tedbirlerini sürdürüyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın talimatları sonrasında göreve gelir gelmez belediye bünyesindeki kiralık araçların sayısı önce azaltıldı, geçtiğimiz yıl itibariyle de tamamı sona erdirildi.

KENDİ ÖZ KAYNAKLARIMIZLA

Körfez Belediyesi, kiralık araçların sona erdirilmesi sonrasında tamamı kendi öz kaynaklarıyla olmak üzere bu süreçte 100 yeni aracı bünyesine kattı. Tamamı yerli üretim araçlar, Körfez’in hizmetine sunulurken, kamu harcamaları da azaltıldı. Kiralık araçlar dışında ömrünü tamamlayan araçlar Makine Kimya’ya teslim edildi ve bu kapsamda da belediye bünyesine gelir elde edildi.

BİZ O KAPIYI KAPATTIK

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da kiralık olarak kullandığı makam aracını 9 ay önce teslim etti ve belediyenin kendisine ait olan resmi plakalı aracı kullanmaya başladı. Başkan Baran, “Binali Yıldırım beyin Başbakanlığı döneminde tasarruf tedbirlerini almaya başladık. Kiralık araç dönemini de o zaman bitirdik, kapattık bu kapıyı” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.