Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kiracısıyla tartışan karı-koca bıçaklandı

ASAYİŞ 11.11.2019 - 09:35, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2001+ kez okundu.
 

Kiracısıyla tartışan karı-koca bıçaklandı

Körfez Tütünçiftlik Kuzey Mahallesi Pamuk Sokak’ta akşam saatlerinde yaşanan olayda, kavgada iki gurubun tartışmasında karı- koca bıçakla, çocukları da darp sonucu yaralandı.

Alınan bilgi ve iddialara göre saat 21.00 sıralarında Pamuk Sokak’ta iki aile kavga etmeye başladı. İhbar sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, çevik kuvvetten de destek istendi. Olay yerine giden polis, kavga eden gurupları ayırırken, bıçakla yaralanan biri kadın iki kişi 112 sağlık ekipleri tarafından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldılar. Edinilen ilk bilgi ve iddialara göre Y.Ç. evini bir aileye kiraya verdi. Akşam saatlerinde evine çok sayıda insan girince bundan rahatsız olan Y.Ç. ikazda bulundu ve bir anda kavga başladı. Kavga sırasında Y.Ç. ve eşi G.Ç. kalabalık tarafından önce darp edildiler, sonra da çeşitli yerlerinden bıçakla, 12 yaşındaki çocukları S.Ç. darp edilerek yaralandı. Kavganın duyulmasıyla sokakta her iki taraftan da kalabalık guruplar toplanmaya başlayınca polis önlem alarak güvenliği sağladı. Yaralılar tedavi altına alınırken, olayla ilgili 3 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Körfez Tütünçiftlik Kuzey Mahallesi Pamuk Sokak’ta akşam saatlerinde yaşanan olayda, kavgada iki gurubun tartışmasında karı- koca bıçakla, çocukları da darp sonucu yaralandı.

Alınan bilgi ve iddialara göre saat 21.00 sıralarında Pamuk Sokak’ta iki aile kavga etmeye başladı. İhbar sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, çevik kuvvetten de destek istendi. Olay yerine giden polis, kavga eden gurupları ayırırken, bıçakla yaralanan biri kadın iki kişi 112 sağlık ekipleri tarafından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldılar.

Edinilen ilk bilgi ve iddialara göre Y.Ç. evini bir aileye kiraya verdi. Akşam saatlerinde evine çok sayıda insan girince bundan rahatsız olan Y.Ç. ikazda bulundu ve bir anda kavga başladı. Kavga sırasında Y.Ç. ve eşi G.Ç. kalabalık tarafından önce darp edildiler, sonra da çeşitli yerlerinden bıçakla, 12 yaşındaki çocukları S.Ç. darp edilerek yaralandı.

Kavganın duyulmasıyla sokakta her iki taraftan da kalabalık guruplar toplanmaya başlayınca polis önlem alarak güvenliği sağladı. Yaralılar tedavi altına alınırken, olayla ilgili 3 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.