Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kiracısını darp eden polis konuştu: "Bize silah çektiler"

ASAYİŞ 17.10.2020 - 23:46, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1358+ kez okundu.
 

Kiracısını darp eden polis konuştu: "Bize silah çektiler"

Körfez’de dükkanından çıkaramadığı kiracıyı darp eden polis memuru, “ İlk önce onlar saldırdı.bize tabanca çektiler” dedi.

Körfez’de dükkanından çıkaramadığı kiracıyı darp eden polis memuru, “   İlk önce onlar saldırdı.bize tabanca çektiler” dedi. Olay, geçtiğimiz hafta Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi Mevlana Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddialara göre; Dükkan sahibi trafik polisi E.Y., kiracıları Oğuz K. ve soyadı öğrenilemeyen Taner isimli iki ortağı dükkanından çıkması için uyardı. Dükkanın zamanında boşaltılmaması üzerine çiçekçi dükkanına giden polis memuru E.Y., 'dükkanımı boşaltın' diyerek tartışmaya başladı. Büyüyen tartışma kavgaya dönüşürken, E.Y. beylik silahını çekti. Yaşanan arbedenin ardından E.Y., Oğuz K. ve ortağını beylik silahıyla darp etti. Olay sonrası bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İki yaralı olay yerindeki müdahalenin ardından ambulanslarla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Trafik polisi E.Y. ise ifadesi alınmak üzere Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Haberin üzerine konuşan Trafik polisi Erdal Y., "1 yıldır bizim dükkanda kiracılar, doğru dürüst kiramızı vermediler. Pandeminden dolayı onlara çok müsamaha gösterdik. Sonra çıkmalarını istedik, babam dükkana gitti ben de arkasından gittim. Oğuz K. ve ortağı bize saldırdı, tabanca çekti. Yanımızdaki berber dükkanındaki arkadaşlar araya girdi. Ben kesinlikle silahımı belimden bile çıkarmadım" dedi.  
Körfez’de dükkanından çıkaramadığı kiracıyı darp eden polis memuru, “ İlk önce onlar saldırdı.bize tabanca çektiler” dedi.

Körfez’de dükkanından çıkaramadığı kiracıyı darp eden polis memuru, “   İlk önce onlar saldırdı.bize tabanca çektiler” dedi.

Olay, geçtiğimiz hafta Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi Mevlana Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddialara göre; Dükkan sahibi trafik polisi E.Y., kiracıları Oğuz K. ve soyadı öğrenilemeyen Taner isimli iki ortağı dükkanından çıkması için uyardı. Dükkanın zamanında boşaltılmaması üzerine çiçekçi dükkanına giden polis memuru E.Y., 'dükkanımı boşaltın' diyerek tartışmaya başladı. Büyüyen tartışma kavgaya dönüşürken, E.Y. beylik silahını çekti. Yaşanan arbedenin ardından E.Y., Oğuz K. ve ortağını beylik silahıyla darp etti. Olay sonrası bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İki yaralı olay yerindeki müdahalenin ardından ambulanslarla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Trafik polisi E.Y. ise ifadesi alınmak üzere Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Haberin üzerine konuşan Trafik polisi Erdal Y., "1 yıldır bizim dükkanda kiracılar, doğru dürüst kiramızı vermediler. Pandeminden dolayı onlara çok müsamaha gösterdik. Sonra çıkmalarını istedik, babam dükkana gitti ben de arkasından gittim. Oğuz K. ve ortağı bize saldırdı, tabanca çekti. Yanımızdaki berber dükkanındaki arkadaşlar araya girdi. Ben kesinlikle silahımı belimden bile çıkarmadım" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.