Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kılıçdaroğlu başkan Hürriyet'in makamında

SİYASET 07.02.2020 - 21:45, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1825+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu başkan Hürriyet'in makamında

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün İzmit Belediyesi’ni ziyaret etti. Zşyaret öncesi il başkanlığına aday olacak isimler makam odasında beklerken Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla odadan çıkartıldı. Makam odasında sadece Hikmet Erenkaya kaldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün ziyaretlerini gerçekleştirmek için Kocaeli’ye geldi. Kılıçdaroğlu’nun ilk ziyareti Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Fikriye Dalgıç’ı abisi Ali Kılıçdaroğlu’nun İzmit Şirintepe’de bulunan evinde ziyaret etti. Kılıçdaroğlu abisinin ziyaretinin ardından İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i makam odasında ziyaret etti. ADAYLARDAN YILDIZLI KARŞILADI Kılıçdaroğlu’nu belediye binası önünde İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet,  CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve İl Başkan Adayı Harun Yıldızlı karşıladı. Heyetin Kılıçdaroğlu’na çiçek vermesinin ardından makam odasında gerçekleştirilen ziyarette ise karşılayanların yanı sıra İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcıları, Büyükşehir Belediye Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, yeni seçilen ilçe başkanları ve yöneticiler hazır bulundu. SADECE ERENKAYA KALDI Makam odasında gerçekleştirilen buluşmada da bir detay gözlerden kaçmadı. Edinilen bilgilere göre Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla il başkan adayları makam odasına alınmayacaktı. Bunun üzerine makam odasında karşılamak için bekleyen İl Başkan Adayları Harun Yıldızlı, Bozkurt Uslu ile aday olması beklenen CHP İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım odadan çıkarken Hikmet Erenkaya ise elini kolunu sallayarak makam odasına girdi. Kapıdaki görevliler Erenkaya’ya müdahale etmekte çekindi. KORUMA BAŞKANLARI KARIŞTIRDI Bir diğer yandan iddialara göre Kemal Kılıçdaroğlu’nun koruması, Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli’ye gelişini haber vermek için il başkanını aramak istedi ancak eski il başkanlarından Yalçın Kuşkan’ı halen Kocaeli il başkanı sandığı için Kuşkan’ı aradı. Kuşkan ise korumaya “Herhalde yanlış aradınız il başkanını arayacaktınız” ifadelerinde bulundu.              
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün İzmit Belediyesi’ni ziyaret etti. Zşyaret öncesi il başkanlığına aday olacak isimler makam odasında beklerken Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla odadan çıkartıldı. Makam odasında sadece Hikmet Erenkaya kaldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün ziyaretlerini gerçekleştirmek için Kocaeli’ye geldi. Kılıçdaroğlu’nun ilk ziyareti Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Fikriye Dalgıç’ı abisi Ali Kılıçdaroğlu’nun İzmit Şirintepe’de bulunan evinde ziyaret etti. Kılıçdaroğlu abisinin ziyaretinin ardından İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i makam odasında ziyaret etti.

ADAYLARDAN YILDIZLI KARŞILADI

Kılıçdaroğlu’nu belediye binası önünde İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet,  CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve İl Başkan Adayı Harun Yıldızlı karşıladı. Heyetin Kılıçdaroğlu’na çiçek vermesinin ardından makam odasında gerçekleştirilen ziyarette ise karşılayanların yanı sıra İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcıları, Büyükşehir Belediye Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, yeni seçilen ilçe başkanları ve yöneticiler hazır bulundu.

SADECE ERENKAYA KALDI

Makam odasında gerçekleştirilen buluşmada da bir detay gözlerden kaçmadı. Edinilen bilgilere göre Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla il başkan adayları makam odasına alınmayacaktı. Bunun üzerine makam odasında karşılamak için bekleyen İl Başkan Adayları Harun Yıldızlı, Bozkurt Uslu ile aday olması beklenen CHP İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım odadan çıkarken Hikmet Erenkaya ise elini kolunu sallayarak makam odasına girdi. Kapıdaki görevliler Erenkaya’ya müdahale etmekte çekindi.

KORUMA BAŞKANLARI KARIŞTIRDI

Bir diğer yandan iddialara göre Kemal Kılıçdaroğlu’nun koruması, Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli’ye gelişini haber vermek için il başkanını aramak istedi ancak eski il başkanlarından Yalçın Kuşkan’ı halen Kocaeli il başkanı sandığı için Kuşkan’ı aradı. Kuşkan ise korumaya “Herhalde yanlış aradınız il başkanını arayacaktınız” ifadelerinde bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.