Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kendini ağaca asarak intihar etti

ASAYİŞ 04.03.2019 - 00:54, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1567+ kez okundu.
 

Kendini ağaca asarak intihar etti

İzmit Alikahya’da bulunan ormanlık alandaki ağaca kendisini asan kişi olay yerinde yaşamını yitirdi. İntihar eden kişinin cenazesini ise bölgede hayvan otlatan çobanlar buldu.

Alınan bilgiye göre İzmit Alikahya Atatürk Mahallesi Turnaoğlu Caddesi üzerindeki ormanlık alanda hayvan otlatan çocuklar ağaçta iple asılı bir şahsın olduğunu görünce yanlarındaki balta ile ipi keserek durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde ismin Fevzi Dilek (53) olduğu öğrenilen kişinin olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi. Polis ekiplerince olay yerinde yapılan inceleme işlemlerinin ardından Dilek’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. İzmit Şahinler Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan ve İzmit’te ikamet ettiği öğrenilen Dilek’in neden intihar ettiği henüz bilinmezken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. 
İzmit Alikahya’da bulunan ormanlık alandaki ağaca kendisini asan kişi olay yerinde yaşamını yitirdi. İntihar eden kişinin cenazesini ise bölgede hayvan otlatan çobanlar buldu.

Alınan bilgiye göre İzmit Alikahya Atatürk Mahallesi Turnaoğlu Caddesi üzerindeki ormanlık alanda hayvan otlatan çocuklar ağaçta iple asılı bir şahsın olduğunu görünce yanlarındaki balta ile ipi keserek durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde ismin Fevzi Dilek (53) olduğu öğrenilen kişinin olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Polis ekiplerince olay yerinde yapılan inceleme işlemlerinin ardından Dilek’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. İzmit Şahinler Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan ve İzmit’te ikamet ettiği öğrenilen Dilek’in neden intihar ettiği henüz bilinmezken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. 

attachment-300264-0-a8f7758a7990f8aa4483ba7b112eb461-1551638729.jpeg?attachment-300264-4-a8f7758a7990f8aa4483ba7b112eb461-1551638730.jpg?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.