Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kavga Eden Pazarcıları Başkan Barıştırdı

GÜNDEM 12.07.2018 - 18:20, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1439+ kez okundu.
 

Kavga Eden Pazarcıları Başkan Barıştırdı

İki gün önce meydana gelen ve Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’n de kapalı Pazar alanında yaşanan kavganın tarafları bir araya gelerek barıştılar. Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin’in girişimiyle her iki ailenin de büyükleri ve kavga eden gençler toplandılar. Bir araya gelen aile büyükleri gençlere nasihat ettikten sonra barış sağlandı. Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin, ekmek parası peşinde koşan esnafın bir biriyle kavga etmemesi gerektiğini ve her zaman kardeş gibi olacaklarını söyledi.  

İki gün önce meydana gelen ve Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’n de kapalı Pazar alanında yaşanan kavganın tarafları bir araya gelerek barıştılar.

Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin’in girişimiyle her iki ailenin de büyükleri ve kavga eden gençler toplandılar.

Bir araya gelen aile büyükleri gençlere nasihat ettikten sonra barış sağlandı. Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin, ekmek parası peşinde koşan esnafın bir biriyle kavga etmemesi gerektiğini ve her zaman kardeş gibi olacaklarını söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.