Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kartepeli Havva Annenin Mutluluğu

YAŞAM 02.11.2018 - 13:33, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1362+ kez okundu.
 

Kartepeli Havva Annenin Mutluluğu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ödüllü projeleri arasında yer alan Alo Evlat ekibi, Cuma ziyaretlerine devam ederken, bu hafta 77 yaşında ki Havva Kara’yı ziyaret ettiler.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ödüllü projeleri arasında yer alan Alo Evlat ekibi, Cuma ziyaretlerine devam ederken, bu hafta 77 yaşında ki Havva Kara’yı ziyaret ettiler. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in örnek alınan ve ödüllendirilen projelerinden olan Alo Evlat Birimi, Kartepeli büyüklerini ziyaret etmeye devam ediyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürü İbrahim Bahri Özyılmaz, Alo Evlat Ekibi, 77 yaşında ki Havva Kara’ya misafir oldular. Alo Evlat ekibi Havva annenin ekmek pişirmesine, ev işlerine yardım ettikten sonra kahve eşliğinde sohbet ettiler. UMRE’YE GİTMİŞTİ Kartepe Belediyesi Alo Evlat ekibi 7/24 Kartepeli büyüklerine hizmet etmenin yanı sıra yuvalarında misafir olarak gönüllere evlat sıcaklığı ile dokunuyor. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in kafile başkanı olarak yer aldığı Umre ziyaretine katılarak, bir hayalini gerçekleştiren Havva Kara, Kartepe’ye döndüğünde ayrı bir mutluluk yaşamıştı. Alo Evlat ekibi tarafından kaldığı evi yenilen Havva anne, büyük mutluluk yaşayarak emeği geçenlere teşekkür etmişti.  KENDİ ELLERİYLE HAZIRLADI Cuma günü Alo Evlat ekibi evinde misafir eden Havva Kara, “Soframız sıcak ekmeksiz olmaz diyerek” yılların verdiği yorgunluğa rağmen, kendi elleriyle yoğurulan ekmek hamuru fırına sürdü. Havva annenin heyecanına ortak olan Alo Evlat ekibi, Havva anneye ekmek pişirmekte ve mutfakta yardım ettiler. Evladını elim bir hastalık sonrasında kaybeden Havva Kara, iki torununa bakmasının yanı sıra onları geleceğe hazırlıyor.   ÜZÜLMEZ’E TEŞEKKÜR ETTİ Havva anne ile birlikte yer sofrasını kuran Alo Evlat ekibi, Kartepe’de evlat olmanın en güzel örneğini gösterdiler. Misafirlerine ikramda bulunan Havva annenin mutluluğu buğulu gözlerinden yansırken, hazırlanan kahveler eşliğinde sohbete devam edildi. Eski yıllardan ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez tarafından hayata geçirilen Alo Evlat projesi için teşekkürlerini iletti. Alo Evlat ekibi her hafta Cuma günleri Kartepeli büyüklerini ziyarete devam edecek.           
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ödüllü projeleri arasında yer alan Alo Evlat ekibi, Cuma ziyaretlerine devam ederken, bu hafta 77 yaşında ki Havva Kara’yı ziyaret ettiler.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ödüllü projeleri arasında yer alan Alo Evlat ekibi, Cuma ziyaretlerine devam ederken, bu hafta 77 yaşında ki Havva Kara’yı ziyaret ettiler.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in örnek alınan ve ödüllendirilen projelerinden olan Alo Evlat Birimi, Kartepeli büyüklerini ziyaret etmeye devam ediyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürü İbrahim Bahri Özyılmaz, Alo Evlat Ekibi, 77 yaşında ki Havva Kara’ya misafir oldular. Alo Evlat ekibi Havva annenin ekmek pişirmesine, ev işlerine yardım ettikten sonra kahve eşliğinde sohbet ettiler.

UMRE’YE GİTMİŞTİ

Kartepe Belediyesi Alo Evlat ekibi 7/24 Kartepeli büyüklerine hizmet etmenin yanı sıra yuvalarında misafir olarak gönüllere evlat sıcaklığı ile dokunuyor. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in kafile başkanı olarak yer aldığı Umre ziyaretine katılarak, bir hayalini gerçekleştiren Havva Kara, Kartepe’ye döndüğünde ayrı bir mutluluk yaşamıştı. Alo Evlat ekibi tarafından kaldığı evi yenilen Havva anne, büyük mutluluk yaşayarak emeği geçenlere teşekkür etmişti. 

KENDİ ELLERİYLE HAZIRLADI

Cuma günü Alo Evlat ekibi evinde misafir eden Havva Kara, “Soframız sıcak ekmeksiz olmaz diyerek” yılların verdiği yorgunluğa rağmen, kendi elleriyle yoğurulan ekmek hamuru fırına sürdü. Havva annenin heyecanına ortak olan Alo Evlat ekibi, Havva anneye ekmek pişirmekte ve mutfakta yardım ettiler. Evladını elim bir hastalık sonrasında kaybeden Havva Kara, iki torununa bakmasının yanı sıra onları geleceğe hazırlıyor.  

ÜZÜLMEZ’E TEŞEKKÜR ETTİ

Havva anne ile birlikte yer sofrasını kuran Alo Evlat ekibi, Kartepe’de evlat olmanın en güzel örneğini gösterdiler. Misafirlerine ikramda bulunan Havva annenin mutluluğu buğulu gözlerinden yansırken, hazırlanan kahveler eşliğinde sohbete devam edildi. Eski yıllardan ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez tarafından hayata geçirilen Alo Evlat projesi için teşekkürlerini iletti. Alo Evlat ekibi her hafta Cuma günleri Kartepeli büyüklerini ziyarete devam edecek. 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.