Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kartepe’de 60 Yaş Üstüne Özel İlgi

SAĞLIK 24.03.2020 - 14:41, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2383+ kez okundu.
 

Kartepe’de 60 Yaş Üstüne Özel İlgi

Kartepe Belediyesi dezenfekte ekipleri tarafından ilçe geleninde çalışmalar devam ederken, risk gurubunda olan kronik hasta ve yaşlı vatandaşlara ayrı bir önem gösteriliyor.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkarak zaman içinde birçok ülkeye yayılım gösteren yeni Koronavirus (Covid-19)hastalığı nedeniyle ülkemiz genelinde olduğu gibi Kartepe’de de vatandaşların sağlığı için çeşitli tedbirler alınmaya devam ediyor.  RİSK GRUBUNA ÖZEL ÖNLEM Covid-19 hastalığına karşı şimdiye kadar edinilen bilgilere göre, özellikle 60 yaş ve üstü olan vatandaşların hastalanma ve ciddi semptomlar geliştirme riski altında olduğu görülmesinden dolayı Kartepe Belediyesi Alo Evlat Sağlık Kulübü tarafından titizlikle çalışmalar devam ediyor.  14 KURAL ANLATILIYOR Kartepe Belediyesi Alo Evlat Sağlık Kulübü tarafından bakımı yapılan Kartepeli büyükler evlerinde ziyaret edilerek Koronavirus riskine karşı 14 kuralına harfiyen uymaları konusunda bilgilendiriliyorlar. Koronavirus konusunda belediye ekipleri tarafından bilgi verilirken, herhangi bir durumda Kartepe Belediyesi ile irtibata geçmeleri isteniyor.  KONTROLLERİ YAPILIYOR Alo Evlat Sağlık Kulübü tarafından evlerinde ziyaret edilen Kartepli büyüklerin ateşlerinin ölçülmesinin yanı sıra, ön muayeneleride yapılıyor. İhtiyaçları belediye ekipleri tarafından gideriliyor. Kullanmaları gereken sağlık ürünleri hakkında titizlikle bilgi verilirken, evlerinden çıkmamaları noktasında uyarıda bulunuyorlar.  HER ZAMAN YANINIZDAYIZ "Her koşulda yanınızdayız" diyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepemizin evlatları olarak ilçemizde yaşayan çınarlarımıza hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. 60 yaş üstü yaşlı ve engelli hemşehrilerimizin 365 gün yanında olduğumuz gibi şimdi de Covit19 salgınından koruyabilmek için çok daha hassas ve özveri ile çalışmaya devam ediyoruz. Covit19 tedbirleri sona erene kadar ilçemiz sınırlarında yaşayan 60 yaş üstü yaşlı ve engelli tüm hemşehrilerimiz günlük ihtiyaçlarını karşılayabilmek için 371 11 71 nolu telefondan evlatlarına ulaşabilirler” ifadelerini kullandı.
Kartepe Belediyesi dezenfekte ekipleri tarafından ilçe geleninde çalışmalar devam ederken, risk gurubunda olan kronik hasta ve yaşlı vatandaşlara ayrı bir önem gösteriliyor.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkarak zaman içinde birçok ülkeye yayılım gösteren yeni Koronavirus (Covid-19)hastalığı nedeniyle ülkemiz genelinde olduğu gibi Kartepe’de de vatandaşların sağlığı için çeşitli tedbirler alınmaya devam ediyor.

 RİSK GRUBUNA ÖZEL ÖNLEM

Covid-19 hastalığına karşı şimdiye kadar edinilen bilgilere göre, özellikle 60 yaş ve üstü olan vatandaşların hastalanma ve ciddi semptomlar geliştirme riski altında olduğu görülmesinden dolayı Kartepe Belediyesi Alo Evlat Sağlık Kulübü tarafından titizlikle çalışmalar devam ediyor.

 14 KURAL ANLATILIYOR

Kartepe Belediyesi Alo Evlat Sağlık Kulübü tarafından bakımı yapılan Kartepeli büyükler evlerinde ziyaret edilerek Koronavirus riskine karşı 14 kuralına harfiyen uymaları konusunda bilgilendiriliyorlar. Koronavirus konusunda belediye ekipleri tarafından bilgi verilirken, herhangi bir durumda Kartepe Belediyesi ile irtibata geçmeleri isteniyor.

 KONTROLLERİ YAPILIYOR

Alo Evlat Sağlık Kulübü tarafından evlerinde ziyaret edilen Kartepli büyüklerin ateşlerinin ölçülmesinin yanı sıra, ön muayeneleride yapılıyor. İhtiyaçları belediye ekipleri tarafından gideriliyor. Kullanmaları gereken sağlık ürünleri hakkında titizlikle bilgi verilirken, evlerinden çıkmamaları noktasında uyarıda bulunuyorlar.

 HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

"Her koşulda yanınızdayız" diyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepemizin evlatları olarak ilçemizde yaşayan çınarlarımıza hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. 60 yaş üstü yaşlı ve engelli hemşehrilerimizin 365 gün yanında olduğumuz gibi şimdi de Covit19 salgınından koruyabilmek için çok daha hassas ve özveri ile çalışmaya devam ediyoruz. Covit19 tedbirleri sona erene kadar ilçemiz sınırlarında yaşayan 60 yaş üstü yaşlı ve engelli tüm hemşehrilerimiz günlük ihtiyaçlarını karşılayabilmek için 371 11 71 nolu telefondan evlatlarına ulaşabilirler” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.