Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kartepe Atla Terapi Merkezi Minikleri Ağırladı

EĞİTİM 11.07.2018 - 23:49, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2651+ kez okundu.
 

Kartepe Atla Terapi Merkezi Minikleri Ağırladı

Yahya Kaptan AnaKucağı Anaokulu öğrencileri, Kartepe Belediyesi Atla Terapi Merkezi’ne ziyarette bulundu.

Yahya Kaptan AnaKucağı Anaokulu öğrencileri, Kartepe Belediyesi Atla Terapi Merkezi’ne ziyarette bulundu.  Kartepe Belediyesi’nin vizyon projelerinden biri olan Atla Terapi Merkezi, ziyaretçi akınına uğramaya devam ediyor. Karatepe Mahallesinde hizmet veren merkezin son ziyaretçileri Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Yahya Kaptan AnaKucağı Anaokulunun minik öğrencileri oldu. Atla Terapi Merkezi’ni gezen miniklere yetkililer tarafından binicilik hakkında temel bilgiler verildi. Ata binmeleri için gerekli aksesuarların kullanım amaçlarının anlatımından sonra eğitmenler kontrolünde ata binen minikler keyifli anlar yaşadı. Ata binme sevinci yaşayan minikler, böylesine güzel etkinliği yaşamalarına vesile olan ve böyle güzel bir tesisi hayata geçiren Başkan amcalarına teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.  “MUTLU ÇOCUK BAŞARIR”  Kartepe Belediyesi’nin sosyal belediyecilik uygulamaları kapsamında faaliyete geçirdiği Kartepe Belediyesi Atla Terapi Merkezi, engelli bireyler için geliştirilmiş at ile terapi hizmetinin yanı sıra sosyal binicilik için başvuran vatandaşlara hobilerini gerçekleştirme imkanı da sunuyor. Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri yarışmasında ‘toplum düzen ve sosyal hizmetler’ kategorisinde ödüle layık görülen Merkez, “Mutlu Çocuk Başarır” diyerek çocukların fiziksel ve ruhsal, gelişimlerine ayrıca imkan sağlıyor.
Yahya Kaptan AnaKucağı Anaokulu öğrencileri, Kartepe Belediyesi Atla Terapi Merkezi’ne ziyarette bulundu.

Yahya Kaptan AnaKucağı Anaokulu öğrencileri, Kartepe Belediyesi Atla Terapi Merkezi’ne ziyarette bulundu. 

Kartepe Belediyesi’nin vizyon projelerinden biri olan Atla Terapi Merkezi, ziyaretçi akınına uğramaya devam ediyor. Karatepe Mahallesinde hizmet veren merkezin son ziyaretçileri Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Yahya Kaptan AnaKucağı Anaokulunun minik öğrencileri oldu.

Atla Terapi Merkezi’ni gezen miniklere yetkililer tarafından binicilik hakkında temel bilgiler verildi. Ata binmeleri için gerekli aksesuarların kullanım amaçlarının anlatımından sonra eğitmenler kontrolünde ata binen minikler keyifli anlar yaşadı. Ata binme sevinci yaşayan minikler, böylesine güzel etkinliği yaşamalarına vesile olan ve böyle güzel bir tesisi hayata geçiren Başkan amcalarına teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. 

“MUTLU ÇOCUK BAŞARIR” 

Kartepe Belediyesi’nin sosyal belediyecilik uygulamaları kapsamında faaliyete geçirdiği Kartepe Belediyesi Atla Terapi Merkezi, engelli bireyler için geliştirilmiş at ile terapi hizmetinin yanı sıra sosyal binicilik için başvuran vatandaşlara hobilerini gerçekleştirme imkanı da sunuyor. Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri yarışmasında ‘toplum düzen ve sosyal hizmetler’ kategorisinde ödüle layık görülen Merkez, “Mutlu Çocuk Başarır” diyerek çocukların fiziksel ve ruhsal, gelişimlerine ayrıca imkan sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.