Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Karpuz dilim dilim satılıyor

EKONOMİ 13.05.2020 - 13:48, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2291+ kez okundu.
 

Karpuz dilim dilim satılıyor

Yaşanan ekonomik sıkıntılar; bir takım uygulamaları da beraberinde getiriyor.

Meyve ve sebze fiyatlarında yaşanan fahiş fiyat artışı; dar gelirli aileleri oldukça derinden etkiledi. Tezgahlarda en çok fiyat  artışı karpuzda gözüküyor. Bu nedenle karpuz satışı yapan manavlar ve pazar esnafı karpuzu dilim dilim satmaya başladı. Bütün karpuz alamayan vatandaşlar dilim dilim karpuz alıyor. Bir dilim karpuz fiyatı ise 8 lira 50 kuruştan satılıyor. Körfez Yeniyalı Mahallesi'nde manav işleden Ramazan Tek, “Alım gücü düşük vatandaşların talebi üzerine bizde karpuzu dilim dilim satmaya başladık' dedi.
Yaşanan ekonomik sıkıntılar; bir takım uygulamaları da beraberinde getiriyor.

Meyve ve sebze fiyatlarında yaşanan fahiş fiyat artışı; dar gelirli aileleri oldukça derinden etkiledi.

Tezgahlarda en çok fiyat  artışı karpuzda gözüküyor. Bu nedenle karpuz satışı yapan manavlar ve pazar esnafı karpuzu dilim dilim satmaya başladı. Bütün karpuz alamayan vatandaşlar dilim dilim karpuz alıyor. Bir dilim karpuz fiyatı ise 8 lira 50 kuruştan satılıyor.

Körfez Yeniyalı Mahallesi'nde manav işleden Ramazan Tek, “Alım gücü düşük vatandaşların talebi üzerine bizde karpuzu dilim dilim satmaya başladık' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.