Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Karaosmanoğlu’ndan CHP’ye sürpriz ziyaret

SİYASET 18.10.2019 - 13:27, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1440+ kez okundu.
 

Karaosmanoğlu’ndan CHP’ye sürpriz ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetimine ziyarette bulundu.Ziyarette konuşan Karaosmanoğlu demokrasinin güzel bir şey olduğunu ifade etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,  Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetimine ziyarette bulundu. Bu hafta birçok parti ve kurumu ziyaret eden Karaosmanoğlu’nun CHP İl Başkanlığı ziyaretinde İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Sekreteri Hüseyin Acurman, Kadın Kolları Başkanı Başkanı Songül Kaya, İl Bilişim Sorumlusu Metin Düzgün ve İl Başkan Yardımcısı Selim Yıldız hazır bulundu.Ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Sayın Karaosmanoğlu’na nazik ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Siyasette yumuşak ilişkilerin kurulmasından yana olduğumu her fırsatta belirttim. Sizin döneminizde o yumuşaklık zaten vardı” dedi. “ÖNEM TEŞKİL EDİYOR” “Bizim insanlara örnek olmamız gerekiyor” diyen Sarıbay, “Ben her zaman diyalogdan yanayım. Farklı siyasi görüşlerde olan kişilerin birbiriyle diyalog halinde olması gerekiyor. Biz birbirimizi elbette eleştirebiliriz. Ama bir arada olmamız, düşüncelerimizi saygı çerçevesinde paylaşmamız, halk için çözümler üretmemiz önem teşkil ediyor. Siyasetçiler olarak bizim insanlara örnek olmamız gerekiyor” ifadelerinde bulundu. “PARTİLER OLMAZSA ÖZGÜRLÜK OLMAZ” Sarıbay’ın ardından konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Partiler demokrasinin olmazsa olmazıdır. Partiler olmazsa özgürlük olmaz. Demokrasi güzel bir şeydir. Demokraside vatandaş kimi tasvip ediyorsa görev veriyor. Siyasiler de bu görevi layıkıyla yerine getirmek adına çalışmalıdır” sözlerini kullandı. “HALK İSTEDİĞİ KİŞİYİ SEÇEMİYOR” Karaosmanoğlu sözlerinin devamında, “Bunun kıymetini olmayanlar daha iyi bilir. Yurtdışında kimi gezilerde gördüğüm çoğu yerde halk istediği kişiyi seçemiyor. İnsanlar muhtarını bile kendisi seçemiyor. Böyle yerlerde gördüğüm en önemli şey ise, öyle yerlere gidiyoruz ki çok şık modern yerler ancak arka planına hemen arka mahallelerine baktığımızda durum hiç öyle değil. Kocaeli’ye baktığımızda hiç böyle yerler yok” dedi.  
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetimine ziyarette bulundu.Ziyarette konuşan Karaosmanoğlu demokrasinin güzel bir şey olduğunu ifade etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,  Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetimine ziyarette bulundu. Bu hafta birçok parti ve kurumu ziyaret eden Karaosmanoğlu’nun CHP İl Başkanlığı ziyaretinde İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Sekreteri Hüseyin Acurman, Kadın Kolları Başkanı Başkanı Songül Kaya, İl Bilişim Sorumlusu Metin Düzgün ve İl Başkan Yardımcısı Selim Yıldız hazır bulundu.Ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Sayın Karaosmanoğlu’na nazik ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Siyasette yumuşak ilişkilerin kurulmasından yana olduğumu her fırsatta belirttim. Sizin döneminizde o yumuşaklık zaten vardı” dedi.

“ÖNEM TEŞKİL EDİYOR”

“Bizim insanlara örnek olmamız gerekiyor” diyen Sarıbay, “Ben her zaman diyalogdan yanayım. Farklı siyasi görüşlerde olan kişilerin birbiriyle diyalog halinde olması gerekiyor. Biz birbirimizi elbette eleştirebiliriz. Ama bir arada olmamız, düşüncelerimizi saygı çerçevesinde paylaşmamız, halk için çözümler üretmemiz önem teşkil ediyor. Siyasetçiler olarak bizim insanlara örnek olmamız gerekiyor” ifadelerinde bulundu.

“PARTİLER OLMAZSA ÖZGÜRLÜK OLMAZ”

Sarıbay’ın ardından konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Partiler demokrasinin olmazsa olmazıdır. Partiler olmazsa özgürlük olmaz. Demokrasi güzel bir şeydir. Demokraside vatandaş kimi tasvip ediyorsa görev veriyor. Siyasiler de bu görevi layıkıyla yerine getirmek adına çalışmalıdır” sözlerini kullandı.

“HALK İSTEDİĞİ KİŞİYİ SEÇEMİYOR”

Karaosmanoğlu sözlerinin devamında, “Bunun kıymetini olmayanlar daha iyi bilir. Yurtdışında kimi gezilerde gördüğüm çoğu yerde halk istediği kişiyi seçemiyor. İnsanlar muhtarını bile kendisi seçemiyor. Böyle yerlerde gördüğüm en önemli şey ise, öyle yerlere gidiyoruz ki çok şık modern yerler ancak arka planına hemen arka mahallelerine baktığımızda durum hiç öyle değil. Kocaeli’ye baktığımızda hiç böyle yerler yok” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.