Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kapkaç şebekesi polis tarafından çökertildi

ASAYİŞ 02.07.2020 - 12:56, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1768+ kez okundu.
 

Kapkaç şebekesi polis tarafından çökertildi

Kocaeli Gebze İlçesinde, bir vatandaşı takip ederek, bankadan çıktıktan sonra otosunda bulunan 88 bin lirayı kapkaç yolu ile çalan 6 kişilik çete, 4 aylık çalışma sonucu çökertildi. Yakalanarak adli mercilere sevk edilen 6 şüphelide tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğümüzce Gebze ilçesinde 18.Şubat 2020’de  tarihinde meydana gelen bankadan para çekip ayrılan vatandaşımızın 88.000TL parasının otosundan kapkaç yolu ile çalınmasıyla ilgili olarak yapılan çalışmalar neticesinde 6 şüpheli şahıs Kocaeli ve İstanbul illerinde yapılan eş zamanlı-planlı operasyon ile yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerden V.P.’nin 41 adet,  G.B.’nin 8 adet, Y.P.’nin 10 adet, D.P.’nin 15 adet, Ö.P.’nin 29 adet ve E.P.’nin ise 41 adet suç kaydının olduğu ve bu suç kayıtlarının çoğunluğunun hırsızlık, kapkaç, yağma gibi suçlardan oluştuğu anlaşılmıştır. Ayrıca şüphelilerden E.P.'nin  24 ayrı suç dosyasından da arandığı tespit edilmiştir. Şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız tüfek, tüfeğe ait 4 adet fişek, 1 adet tabanca ve tabancaya ait 49 adet fişek ile 1 adet bıçak ele geçirildi.  Emniyette işlemleri tamamlanan ve Adli mercilere sevk edilen şüpheliler,   Gebze Adliyesinde akşam saatlerine kadar devam eden sorguları sonucunda tutuklu yargılanmalarına karar verilerek cezaevine kondu.
Kocaeli Gebze İlçesinde, bir vatandaşı takip ederek, bankadan çıktıktan sonra otosunda bulunan 88 bin lirayı kapkaç yolu ile çalan 6 kişilik çete, 4 aylık çalışma sonucu çökertildi. Yakalanarak adli mercilere sevk edilen 6 şüphelide tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğümüzce Gebze ilçesinde 18.Şubat 2020’de  tarihinde meydana gelen bankadan para çekip ayrılan vatandaşımızın 88.000TL parasının otosundan kapkaç yolu ile çalınmasıyla ilgili olarak yapılan çalışmalar neticesinde 6 şüpheli şahıs Kocaeli ve İstanbul illerinde yapılan eş zamanlı-planlı operasyon ile yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerden V.P.’nin 41 adet,  G.B.’nin 8 adet, Y.P.’nin 10 adet, D.P.’nin 15 adet, Ö.P.’nin 29 adet ve E.P.’nin ise 41 adet suç kaydının olduğu ve bu suç kayıtlarının çoğunluğunun hırsızlık, kapkaç, yağma gibi suçlardan oluştuğu anlaşılmıştır. Ayrıca şüphelilerden E.P.'nin  24 ayrı suç dosyasından da arandığı tespit edilmiştir. Şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız tüfek, tüfeğe ait 4 adet fişek, 1 adet tabanca ve tabancaya ait 49 adet fişek ile 1 adet bıçak ele geçirildi.

 Emniyette işlemleri tamamlanan ve Adli mercilere sevk edilen şüpheliler,   Gebze Adliyesinde akşam saatlerine kadar devam eden sorguları sonucunda tutuklu yargılanmalarına karar verilerek cezaevine kondu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.