Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kanala düşen köpeği zabıta ekipleri kurtardı

GÜNDEM 07.12.2018 - 18:35, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1659+ kez okundu.
 

Kanala düşen köpeği zabıta ekipleri kurtardı

Körfez’de kanala düşen kangal kırması büyük ırk köpeği Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışma sonrası çıkarıldı

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 500 00 50 Çağrı Merkezi’ne gelen ve bir köpeğin düştüğü kanalda mahsur kaldığı ihbarı sonrası harekete geçti. Veteriner hekiminde katıldığı kurtarma çalışmasında bir zabıta memuru kanala indi, köpeği kucağına alarak kanal dışına çıkarttı. ZABITA EKİPLERİNE TEŞEKKÜR O anlar vatandaşlar tarafından kameralara çekilirken, sosyal medyada da hızla yayıldı. Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşları bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür ederek, “Köpeğin durumu iyi. Veterinerlerimiz sağlık kontrolünü gerçekleştirdi. Duyarlı olup bizleri arayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadeleri kullanıldı. Vatandaşlar da Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.
Körfez’de kanala düşen kangal kırması büyük ırk köpeği Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışma sonrası çıkarıldı

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 500 00 50 Çağrı Merkezi’ne gelen ve bir köpeğin düştüğü kanalda mahsur kaldığı ihbarı sonrası harekete geçti. Veteriner hekiminde katıldığı kurtarma çalışmasında bir zabıta memuru kanala indi, köpeği kucağına alarak kanal dışına çıkarttı.

ZABITA EKİPLERİNE TEŞEKKÜR

O anlar vatandaşlar tarafından kameralara çekilirken, sosyal medyada da hızla yayıldı. Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşları bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür ederek, “Köpeğin durumu iyi. Veterinerlerimiz sağlık kontrolünü gerçekleştirdi. Duyarlı olup bizleri arayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadeleri kullanıldı. Vatandaşlar da Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.