Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kahyaoğlu'nun annesi hayatını kaybetti

Vefat 13.07.2020 - 12:15, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2688+ kez okundu.
 

Kahyaoğlu'nun annesi hayatını kaybetti

Koronavirüs tedavisi gören Zekai Kahyaoğlu’nun annesi hayatını kaybetti.

Koronavirüs tedavisi gören Zekai Kahyaoğlu’nun annesi hayatını kaybetti. Geçtiğimiz günlerde oğlu Bora Tuğşad Kahyaoğlu’nun İYİ Parti kongresinden sonra koronavirüs olduğunu açıklamıştı. Zekai Kahyaoğlu, ardından annesinin, babasının ve eşinin koronavirüs olduğunu açıkladı. Kahyaoğlu, bugün ise koronavirüs yüzünden hastaneye kaldırılan annesinin vefat ettiğini açıkladı. MEKANI CENNET OLSUN Zekai Kahyaoğlu; “Acı haber geldi. Maalesef annemizi kaybettik. Ailemizin,eş,dost ve akrabalarımızın başı sağ olsun. Allah nasip ederse Gültepe Hicret camiinde ikindi namazını müteakip cenaze namazını kılıp, kent mezarlığına defnetmeyi planlıyoruz. Allah günahlarını affetsin,mekanının cennet olsun anam.” ifadelerine yer verdi. Körfez Manşet Gazetesi Merhume Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
Koronavirüs tedavisi gören Zekai Kahyaoğlu’nun annesi hayatını kaybetti.

Koronavirüs tedavisi gören Zekai Kahyaoğlu’nun annesi hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz günlerde oğlu Bora Tuğşad Kahyaoğlu’nun İYİ Parti kongresinden sonra koronavirüs olduğunu açıklamıştı. Zekai Kahyaoğlu, ardından annesinin, babasının ve eşinin koronavirüs olduğunu açıkladı. Kahyaoğlu, bugün ise koronavirüs yüzünden hastaneye kaldırılan annesinin vefat ettiğini açıkladı.

MEKANI CENNET OLSUN

Zekai Kahyaoğlu; “Acı haber geldi. Maalesef annemizi kaybettik. Ailemizin,eş,dost ve akrabalarımızın başı sağ olsun. Allah nasip ederse Gültepe Hicret camiinde ikindi namazını müteakip cenaze namazını kılıp, kent mezarlığına defnetmeyi planlıyoruz. Allah günahlarını affetsin,mekanının cennet olsun anam.” ifadelerine yer verdi.

Körfez Manşet Gazetesi Merhume Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.