Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kahvede sohbet ederken gülen adam kalp krizi geçirip öldü

Vefat 23.02.2020 - 13:49, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2389+ kez okundu.
 

Kahvede sohbet ederken gülen adam kalp krizi geçirip öldü

Mahallede bulunan kahvehanede arkadaş sohbeti yapan Hasan Katırağ, söylenen bir söze gülerken aniden fenalaştı ve olduğu yere yığıldı

Derince Fatih Sultan Mahallesi Öğretmenler Caddesi’nde oturan işçi emeklisi Hasan Katırağ (56) kahvehanede arkadaşları ile sohbet ederken aniden fenalaştı ve yere yığıldı. Kalp krizi geçiren Hasan Katırağ, kaldırıldığı hastanede vefat etti. Mahallede bulunan kahvehanede arkadaş sohbeti yapan Hasan Katırağ, söylenen bir söze gülerken aniden fenalaştı ve olduğu yere yığıldı Arkadaşları tarafından müdahale edilmek istenen Hasan Katırağ, daha sonra çağrılan ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Hasan Katırağ kurtrılamadı ve  vefat etti. 2 yıl önce emekli olan 3 çocuk babası Hasan Katırağ, Derince Şehitlik Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Mahallede bulunan kahvehanede arkadaş sohbeti yapan Hasan Katırağ, söylenen bir söze gülerken aniden fenalaştı ve olduğu yere yığıldı

Derince Fatih Sultan Mahallesi Öğretmenler Caddesi’nde oturan işçi emeklisi Hasan Katırağ (56) kahvehanede arkadaşları ile sohbet ederken aniden fenalaştı ve yere yığıldı. Kalp krizi geçiren Hasan Katırağ, kaldırıldığı hastanede vefat etti.

Mahallede bulunan kahvehanede arkadaş sohbeti yapan Hasan Katırağ, söylenen bir söze gülerken aniden fenalaştı ve olduğu yere yığıldı Arkadaşları tarafından müdahale edilmek istenen Hasan Katırağ, daha sonra çağrılan ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Hasan Katırağ kurtrılamadı ve  vefat etti. 2 yıl önce emekli olan 3 çocuk babası Hasan Katırağ, Derince Şehitlik Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.