Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kadınlar Hayata Değer Katıyor

SİYASET 08.03.2019 - 22:02, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2510+ kez okundu.
 

Kadınlar Hayata Değer Katıyor

Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu kadınlar ile kahvaltıda buluştu.

Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte Başiskele’li kadınlarla kahvaltıda bir araya geldi. Mutlu, Başiskele’de kadınlar için yapılacak projeleri anlattı ve hepsine çiçek hediye etti. Kadınların hayata değer kattığını ifade eden Mutlu “Başta eşim olmak üzere tüm hanım kardeşlerimin kadınlar gününü kutluyorum” dedi. ÇOŞKUYLA KARŞILANDI Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle düzenlenen etkinlikte Başiskele’li kadınlarla bir araya geldi. Eşi Leyla Mutlu ile programa katılan Mutlu, salonda büyük coşkuyla karşılandı. Programa meclis üyesi adayları da eşlik etti. Tryp By Wyhndam Otel'de düzenlenen kahvaltılı toplantıda konuşan Mutlu, tüm kadınların bu özel gününü kutlayarak Başiskele’de yapılacak projelerine değindi. Sözlerine kadınların öneminden bahsederek başlayan Mutlu, tertemiz bir sayfa için yola çıktık diyerek Başiskele’li kadınlardan destek istedi. Projelerini de anlatan Mutlu’nun sözleri sık sık alkışlarla kesildi. BAŞARI SİZLERİN ESERİNİZ Kadınlarımızın desteği olmadan başarıya ulaşamayız diyen Zafer Mutlu “evimde eşimin desteği olmasa, işimde eşimin desteği olmasa, içerisinde bulunduğum adaylık sürecinde eşimin desteği olmasa böyle başarılı olamazdım. Başarı siz kadınların eseri. Haytın her alanında kadınların eli var emeği var. Siz kıymetli hanım kardeşlerimizin gayretini gördükçe bizler daha bir aşkla çalışıyoruz” dedi.    
Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu kadınlar ile kahvaltıda buluştu.

Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte Başiskele’li kadınlarla kahvaltıda bir araya geldi. Mutlu, Başiskele’de kadınlar için yapılacak projeleri anlattı ve hepsine çiçek hediye etti. Kadınların hayata değer kattığını ifade eden Mutlu “Başta eşim olmak üzere tüm hanım kardeşlerimin kadınlar gününü kutluyorum” dedi.

ÇOŞKUYLA KARŞILANDI

Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle düzenlenen etkinlikte Başiskele’li kadınlarla bir araya geldi. Eşi Leyla Mutlu ile programa katılan Mutlu, salonda büyük coşkuyla karşılandı. Programa meclis üyesi adayları da eşlik etti. Tryp By Wyhndam Otel'de düzenlenen kahvaltılı toplantıda konuşan Mutlu, tüm kadınların bu özel gününü kutlayarak Başiskele’de yapılacak projelerine değindi. Sözlerine kadınların öneminden bahsederek başlayan Mutlu, tertemiz bir sayfa için yola çıktık diyerek Başiskele’li kadınlardan destek istedi. Projelerini de anlatan Mutlu’nun sözleri sık sık alkışlarla kesildi.

BAŞARI SİZLERİN ESERİNİZ

Kadınlarımızın desteği olmadan başarıya ulaşamayız diyen Zafer Mutlu “evimde eşimin desteği olmasa, işimde eşimin desteği olmasa, içerisinde bulunduğum adaylık sürecinde eşimin desteği olmasa böyle başarılı olamazdım. Başarı siz kadınların eseri. Haytın her alanında kadınların eli var emeği var. Siz kıymetli hanım kardeşlerimizin gayretini gördükçe bizler daha bir aşkla çalışıyoruz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.