Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kadın Kooperatifleri Kadınlara Ekonomik Güç Katıyor

GÜNDEM 02.07.2019 - 12:33, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2420+ kez okundu.
 

Kadın Kooperatifleri Kadınlara Ekonomik Güç Katıyor

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı çerçevesinde kurulan teknik kurul üyeleri, kadınların ekonomik yaşama katılımı ve bu alanda güçlendirilmesi çalışmaları kapsamında Mudanya inceleme ziyaretinde bulundular.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı çerçevesinde kurulan teknik kurul üyeleri,  kadınların ekonomik yaşama katılımı ve bu alanda güçlendirilmesi çalışmaları kapsamında Mudanya inceleme ziyaretinde bulundular. Ziyarete İzmit Belediyesi’nin yanı sıra Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Ticaret İl Müdürlüğü, İİKUR İl Müdürlüğü, Ticaret Odası, Sanayi Odası, Gölcük Tarım Müdürlüğü, Körfez Kaymakamlığı ile Kadın ve Demokrasi Derneği yetkilileri katıldı. İZMİT İÇİN IŞIK OLACAK Ev hanımı kadınların el emeklerini kazanca dönüştürme noktasında büyük bir kolaylık olan kooperatiflerin kuruluşu, işleyişi, yaşanan zorluklar hakkında görüş alış verişinin bulunulduğu ziyarette Trilyeli Kadınlar Kooperatifi yetkilisi Leyla Şeker, çalışmalar hakkında bilgi verdi.  Şeker, kadınları ikna etmenin ve güvenini kazanmanın zor olduğunu, inanarak yola çıkınca ve emeklerinin karşılığını almaya başladıkça işlerin daha keyifli olduğunu anlattı. Ziyaretin oldukça yararlı geçtiğini söyleyen İzmitli yetkililer “ bu ziyaret Kocaeli’nde kadın kooperatiflerinin kurulması ve güçlenilmesine yönelik çalışmalara ışık tutacaktır” dediler.
Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı çerçevesinde kurulan teknik kurul üyeleri, kadınların ekonomik yaşama katılımı ve bu alanda güçlendirilmesi çalışmaları kapsamında Mudanya inceleme ziyaretinde bulundular.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı çerçevesinde kurulan teknik kurul üyeleri,  kadınların ekonomik yaşama katılımı ve bu alanda güçlendirilmesi çalışmaları kapsamında Mudanya inceleme ziyaretinde bulundular.

Ziyarete İzmit Belediyesi’nin yanı sıra Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Ticaret İl Müdürlüğü, İİKUR İl Müdürlüğü, Ticaret Odası, Sanayi Odası, Gölcük Tarım Müdürlüğü, Körfez Kaymakamlığı ile Kadın ve Demokrasi Derneği yetkilileri katıldı.

İZMİT İÇİN IŞIK OLACAK

Ev hanımı kadınların el emeklerini kazanca dönüştürme noktasında büyük bir kolaylık olan kooperatiflerin kuruluşu, işleyişi, yaşanan zorluklar hakkında görüş alış verişinin bulunulduğu ziyarette Trilyeli Kadınlar Kooperatifi yetkilisi Leyla Şeker, çalışmalar hakkında bilgi verdi.  Şeker, kadınları ikna etmenin ve güvenini kazanmanın zor olduğunu, inanarak yola çıkınca ve emeklerinin karşılığını almaya başladıkça işlerin daha keyifli olduğunu anlattı. Ziyaretin oldukça yararlı geçtiğini söyleyen İzmitli yetkililer “ bu ziyaret Kocaeli’nde kadın kooperatiflerinin kurulması ve güçlenilmesine yönelik çalışmalara ışık tutacaktır” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.