Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kadın Kollarımızın Katkısı Çok Büyüktür

SİYASET 17.09.2018 - 23:12, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2451+ kez okundu.
 

Kadın Kollarımızın Katkısı Çok Büyüktür

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı

 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. 16 yıldır yorulmadan, bıkmadan ‘daha güzel bir Türkiye’ için AK Parti kadrolarının sahada olduğunu belirten Başkan İsmail Baran, “Bu davaya gönül verenler her zaman omuz omuza bir olarak, hedefe kilitlenerek hareket etmiştir. Partimizin milletiyle el ele yürüyüşünde kadın kollarımızın katkısı çok büyüktür. Vatan sizlere minnettardır” diye konuştu. ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK AK Parti’nin 16 yıllık başarısının teşkilat üyelerinin omuzlarına daha fazla sorumluluklar yüklediğini belirten Başkan İsmail Baran, “Bugüne kadar girdiğimiz her seçimden alnımızın akıyla çıktık. İnşallah Ak Kadınlarımız 2019'da da, daha önceki seçimlerde gösterdikleri başarıyı gösterecek ve Türkiye’yi 2023 ve 2071 hedeflerine taşıyacaklardır. KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ Önümüzde yerel seçimler var. 2019 seçimleri çok önemli. 2019 seçimlerinde var gücümüzle, yılmadan, yorulmadan, yoğun bir şekilde çalışacağız. Ziyaret edilmeyen ev, sıkılmayan el, girmediğimiz gönül bırakmayacağız” dedi. AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu ve beraberindeki heyet, desteklerinden dolayı Başkan İsmail Baran’a teşekkür etti ve çiçek takdim etti.  
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı

 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. 16 yıldır yorulmadan, bıkmadan ‘daha güzel bir Türkiye’ için AK Parti kadrolarının sahada olduğunu belirten Başkan İsmail Baran, “Bu davaya gönül verenler her zaman omuz omuza bir olarak, hedefe kilitlenerek hareket etmiştir. Partimizin milletiyle el ele yürüyüşünde kadın kollarımızın katkısı çok büyüktür. Vatan sizlere minnettardır” diye konuştu.

ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK

AK Parti’nin 16 yıllık başarısının teşkilat üyelerinin omuzlarına daha fazla sorumluluklar yüklediğini belirten Başkan İsmail Baran, “Bugüne kadar girdiğimiz her seçimden alnımızın akıyla çıktık. İnşallah Ak Kadınlarımız 2019'da da, daha önceki seçimlerde gösterdikleri başarıyı gösterecek ve Türkiye’yi 2023 ve 2071 hedeflerine taşıyacaklardır.

KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ

Önümüzde yerel seçimler var. 2019 seçimleri çok önemli. 2019 seçimlerinde var gücümüzle, yılmadan, yorulmadan, yoğun bir şekilde çalışacağız. Ziyaret edilmeyen ev, sıkılmayan el, girmediğimiz gönül bırakmayacağız” dedi. AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu ve beraberindeki heyet, desteklerinden dolayı Başkan İsmail Baran’a teşekkür etti ve çiçek takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.