Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Zabıta’dan Olumsuzluklara Anında Müdahale

YAŞAM 28.02.2019 - 18:20, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2805+ kez okundu.
 

İzmit Zabıta’dan Olumsuzluklara Anında Müdahale

İzmit Belediyesi Zabıta ekipleri; rutin kontrollerinin yanı sıra şehirdeki olumsuzlukların giderilmesi için de denetimlerini titizlikle sürdürüyor.

İzmit Belediyesi Zabıta ekipleri; rutin kontrollerinin yanı sıra şehirdeki olumsuzlukların giderilmesi için de denetimlerini titizlikle sürdürüyor. Zabıta Haber Merkezi’ne gelen her ihbarı anında değerlendirdiklerini söyleyen yetkililer “ görevimiz sadece esnaf denetimleri, pazar kontrolleri, dilencilerle mücadele, kaldırım işgalleriyle sınırlı olmayıp, vatandaşımızın rahat ve huzurlu bir şekilde yaşamını sürdürmesi için de denetimlerimizi sürdürüyoruz. Telefonla ya da bizzat yapılan ihbarları anında değerlendiriyoruz. Gelen ihbarlar bazen seyyar  satış, kanadı kırık bir kuş olabildiği gibi gibi bazen de kaldırımdaki veya yoldaki bozukluklar da olabiliyor.  BİRİMLERLE KOORDİNELİ ÇÖZÜM Vatandaşlardan gelen ihbarlar üzerine bölgelere gidip olumsuzlukları yerinde tespit edip ilgili birimle koordineli çalışarak olumsuzluğun giderilmesini sağlıyoruz.” dediler. Çukurbağ Mahallesi Yusuf Şen sokaktaki kaldırımların bozulduğu ihbarını alan ekipler, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile iletişime geçerek, bölgedeki kaldırımın onarılmasını sağladı. Ayrıca konuyla ilgili kent merkezinde tespit edilen 23 olumsuzluğun ilgili birimlere aktarılıp, gerekli çalışma yapılması için bilgi verildiğine işaret edildi.            
İzmit Belediyesi Zabıta ekipleri; rutin kontrollerinin yanı sıra şehirdeki olumsuzlukların giderilmesi için de denetimlerini titizlikle sürdürüyor.

İzmit Belediyesi Zabıta ekipleri; rutin kontrollerinin yanı sıra şehirdeki olumsuzlukların giderilmesi için de denetimlerini titizlikle sürdürüyor.

Zabıta Haber Merkezi’ne gelen her ihbarı anında değerlendirdiklerini söyleyen yetkililer “ görevimiz sadece esnaf denetimleri, pazar kontrolleri, dilencilerle mücadele, kaldırım işgalleriyle sınırlı olmayıp, vatandaşımızın rahat ve huzurlu bir şekilde yaşamını sürdürmesi için de denetimlerimizi sürdürüyoruz. Telefonla ya da bizzat yapılan ihbarları anında değerlendiriyoruz. Gelen ihbarlar bazen seyyar  satış, kanadı kırık bir kuş olabildiği gibi gibi bazen de kaldırımdaki veya yoldaki bozukluklar da olabiliyor.

 BİRİMLERLE KOORDİNELİ ÇÖZÜM

Vatandaşlardan gelen ihbarlar üzerine bölgelere gidip olumsuzlukları yerinde tespit edip ilgili birimle koordineli çalışarak olumsuzluğun giderilmesini sağlıyoruz.” dediler. Çukurbağ Mahallesi Yusuf Şen sokaktaki kaldırımların bozulduğu ihbarını alan ekipler, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile iletişime geçerek, bölgedeki kaldırımın onarılmasını sağladı. Ayrıca konuyla ilgili kent merkezinde tespit edilen 23 olumsuzluğun ilgili birimlere aktarılıp, gerekli çalışma yapılması için bilgi verildiğine işaret edildi.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.