Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Zabıta'dan 7/24 denetim

YAŞAM 01.12.2019 - 13:09, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2761+ kez okundu.
 

İzmit Zabıta'dan 7/24 denetim

İzmit Belediyesi Zabıta ekipleri; rutin kontrollerinin yanı sıra kentteki olumsuzlukların giderilmesi için de denetimlerini titizlikle sürdürüyor.

İzmit Belediyesi Zabıta ekipleri; rutin kontrollerinin yanı sıra kentteki olumsuzlukların giderilmesi için de denetimlerini titizlikle sürdürüyor. 7/24 DENETİM Zabıta Haber Merkezi’ne gelen her ihbarı anında değerlendirdiklerini söyleyen yetkililer; “Görevimiz sadece esnaf denetimleri, pazar kontrolleri, dilencilerle mücadele, kaldırım işgalleriyle sınırlı olmayıp, vatandaşımızın rahat ve huzurlu bir şekilde yaşamını sürdürmesi için de denetimlerimizi sürdürüyoruz. YERİNDE TESPİT Telefonla ya da bizzat yapılan ihbarları anında değerlendiriyoruz. Gelen ihbarlar bazen seyyar satış, kanadı kırık bir kuş olabildiği gibi gibi bazen de kaldırımdaki veya yoldaki bozukluklar da olabiliyor. Vatandaşlardan gelen ihbarlar üzerine bölgelere gidip olumsuzlukları yerinde tespit edip ilgili birimle koordineli çalışarak olumsuzluğun giderilmesini sağlıyoruz” dediler. KOORDİNELİ ÇALIŞMA Karabaş Mahallesi Leyla Atakan Caddesi üzerinde elektrik kablolarının açıkta olduğunu ve vatandaş için tehlike oluşturduğunu fark eden zabıta ekipleri; hemen olumsuzluğu SEDAŞ ekiplerine bildirerek, bölgede çalışma yapılıp vatandaş için tehlike arz eden olumsuzluğun giderilmesini sağladı.
İzmit Belediyesi Zabıta ekipleri; rutin kontrollerinin yanı sıra kentteki olumsuzlukların giderilmesi için de denetimlerini titizlikle sürdürüyor.

İzmit Belediyesi Zabıta ekipleri; rutin kontrollerinin yanı sıra kentteki olumsuzlukların giderilmesi için de denetimlerini titizlikle sürdürüyor.

7/24 DENETİM

Zabıta Haber Merkezi’ne gelen her ihbarı anında değerlendirdiklerini söyleyen yetkililer; “Görevimiz sadece esnaf denetimleri, pazar kontrolleri, dilencilerle mücadele, kaldırım işgalleriyle sınırlı olmayıp, vatandaşımızın rahat ve huzurlu bir şekilde yaşamını sürdürmesi için de denetimlerimizi sürdürüyoruz.

YERİNDE TESPİT

Telefonla ya da bizzat yapılan ihbarları anında değerlendiriyoruz. Gelen ihbarlar bazen seyyar satış, kanadı kırık bir kuş olabildiği gibi gibi bazen de kaldırımdaki veya yoldaki bozukluklar da olabiliyor. Vatandaşlardan gelen ihbarlar üzerine bölgelere gidip olumsuzlukları yerinde tespit edip ilgili birimle koordineli çalışarak olumsuzluğun giderilmesini sağlıyoruz” dediler.

KOORDİNELİ ÇALIŞMA

Karabaş Mahallesi Leyla Atakan Caddesi üzerinde elektrik kablolarının açıkta olduğunu ve vatandaş için tehlike oluşturduğunu fark eden zabıta ekipleri; hemen olumsuzluğu SEDAŞ ekiplerine bildirerek, bölgede çalışma yapılıp vatandaş için tehlike arz eden olumsuzluğun giderilmesini sağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.