Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit’tin Emeklilerine Kanser Taraması

SAĞLIK 28.07.2019 - 01:13, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2660+ kez okundu.
 

İzmit’tin Emeklilerine Kanser Taraması

İzmit Belediyesi tarafından emeklilerin hizmetine sunulan emekli evlerinde kanser taraması yapıldı

İzmit Belediyesi tarafından emeklilerin hizmetine sunulan emekli evlerinde kanser taraması yapıldı.  Belediye Başkanı Hürriyet’in büyük önem verdiği ve en büyük hazinemiz diyerek nitelendirdiği emekliler için her şeyin düşünüldüğü emekli evlerinde,  kültürden sanata,  spordan sağlığa kadar her alanda hizmet veriliyor.    Şehrin farklı bölgelerinde hizmet veren 11 emekli evine kayıtlı 65 yaş üzeri üyeye Sağlık Müdürlüğü ekipler tarafından kolon kanseri taraması ile ilgili GGK (kanser taraması ) testi kiti dağıtımı yapıldı.  Taramada, her geçen gün hasta sayısı artan bu kanser türüyle ilgili bilgilendirmelerde yapıldı. Bu hizmetten dolayı İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkürlerini ileten emekli evi sakinleri,  ne kadar şanslı olduklarını da bir kez daha vurguladı.     
İzmit Belediyesi tarafından emeklilerin hizmetine sunulan emekli evlerinde kanser taraması yapıldı

İzmit Belediyesi tarafından emeklilerin hizmetine sunulan emekli evlerinde kanser taraması yapıldı. 

Belediye Başkanı Hürriyet’in büyük önem verdiği ve en büyük hazinemiz diyerek nitelendirdiği emekliler için her şeyin düşünüldüğü emekli evlerinde,  kültürden sanata,  spordan sağlığa kadar her alanda hizmet veriliyor.   

Şehrin farklı bölgelerinde hizmet veren 11 emekli evine kayıtlı 65 yaş üzeri üyeye Sağlık Müdürlüğü ekipler tarafından kolon kanseri taraması ile ilgili GGK (kanser taraması ) testi kiti dağıtımı yapıldı.  Taramada, her geçen gün hasta sayısı artan bu kanser türüyle ilgili bilgilendirmelerde yapıldı. Bu hizmetten dolayı İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkürlerini ileten emekli evi sakinleri,  ne kadar şanslı olduklarını da bir kez daha vurguladı. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.