Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit’ten Kızıltepe’ye Çıkarma

KÜLTÜR 30.07.2018 - 18:40, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2620+ kez okundu.
 

İzmit’ten Kızıltepe’ye Çıkarma

10. Uluslararası Pişmaniye Festivali bu sene Mardin Kızıltepe’den start alacak.

10. Uluslararası Pişmaniye Festivali bu sene Mardin Kızıltepe’den start alacak. Geçen sene Ağrı’da, daha önceki yıllarda Azerbaycan Bakü, Makedonya ve Bosna Hersek’te yapılan pişmaniye festivalinin Mardin Kızıltepe ayağı  2-4 Ağustos tarihlerinde yoğun bir katılım ile gerçekleştirilecek. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın da aralarında bulunduğu kalabalık bir heyet Kızıltepe’deki festival için bu ilçeye gidecekler. 3 Ağustos Cuma günü saat 17.00 de İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan dostluk parkının açılışının ardından mehteran takımı ve halk oyunları gösterileri eşliğinde pişmaniye çekimi yapılıp vatandaşlara ikram edilecek. YOĞUN KATILIM Mardin Kızıltepe’deki pişmaniye festivaline İzmit’ten Başkan Doğan’ın yanı sıra milletvekilleri, AK Parti  Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, belediye meclis üyeleri, pişmaniye üreticileri, STK temsilcileriyle basın mensuplarından oluşan yaklaşık 70 kişilik bir heyet gidecek. İZMİT’TE FİNAL Pişmaniye festivalinin finali 08 Ağustos’ta İzmit’te gerçekleştirilecek. Çarşamba günü saat 17.00’ de Fethiye Caddesi’ndeki çeşme önünde ve saat:18.00 da Belsa Plaza önünde pişmaniye çekimleri yapılacak. Saat 20.00 de Fuar Müdürlüğü önünde mehteran ve halk oyunları gösterileriyle pişmaniye çekiminin ardından saat: 21.00’ de Güneş Sahnesi’nde Sagopa Kajmer konseri ile festival sona erecek.  
10. Uluslararası Pişmaniye Festivali bu sene Mardin Kızıltepe’den start alacak.

10. Uluslararası Pişmaniye Festivali bu sene Mardin Kızıltepe’den start alacak. Geçen sene Ağrı’da, daha önceki yıllarda Azerbaycan Bakü, Makedonya ve Bosna Hersek’te yapılan pişmaniye festivalinin Mardin Kızıltepe ayağı  2-4 Ağustos tarihlerinde yoğun bir katılım ile gerçekleştirilecek. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın da aralarında bulunduğu kalabalık bir heyet Kızıltepe’deki festival için bu ilçeye gidecekler. 3 Ağustos Cuma günü saat 17.00 de İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan dostluk parkının açılışının ardından mehteran takımı ve halk oyunları gösterileri eşliğinde pişmaniye çekimi yapılıp vatandaşlara ikram edilecek.

YOĞUN KATILIM

Mardin Kızıltepe’deki pişmaniye festivaline İzmit’ten Başkan Doğan’ın yanı sıra milletvekilleri, AK Parti  Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, belediye meclis üyeleri, pişmaniye üreticileri, STK temsilcileriyle basın mensuplarından oluşan yaklaşık 70 kişilik bir heyet gidecek.

İZMİT’TE FİNAL

Pişmaniye festivalinin finali 08 Ağustos’ta İzmit’te gerçekleştirilecek. Çarşamba günü saat 17.00’ de Fethiye Caddesi’ndeki çeşme önünde ve saat:18.00 da Belsa Plaza önünde pişmaniye çekimleri yapılacak. Saat 20.00 de Fuar Müdürlüğü önünde mehteran ve halk oyunları gösterileriyle pişmaniye çekiminin ardından saat: 21.00’ de Güneş Sahnesi’nde Sagopa Kajmer konseri ile festival sona erecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.