Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit’te Yağmur Mesaisi

GÜNDEM 17.07.2019 - 23:15, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1445+ kez okundu.
 

İzmit’te Yağmur Mesaisi

İzmit’te sabah saatlerinde başlayan şiddetli yağışa karşı İzmit Belediyesi, ekipleri şehir genelinde yürüttüğü çalışmalarla vatandaşlara mağduriyet yaşatmadı.

İzmit’te sabah saatlerinde başlayan şiddetli yağışa karşı İzmit Belediyesi, ekipleri şehir genelinde yürüttüğü çalışmalarla vatandaşlara mağduriyet yaşatmadı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yakından takip ettiği yoğun çalışmalar sonucu herhangi bir aksaklık yaşanmadı. İzmit’te sabah saatlerinde kenti etkisi altına alan şiddetli yağışın ardından Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri hemen harekete geçerek şehir genelinde yoğum çalışma gerçekleştirdi. Ekipler Karadenizliler Mahallesi Dikmeler Sokak üzerinde yağışla birlikte yola kayan toprağı temizleyerek yolu trafiğe açtı. Ayrıca Yenimahalle Mahallesi Buse Sokak’ta yağmur suyunun birikmesini önlemek amacıyla su geçişi için kanal açıldı. EKİPLER YOĞUN ÇALIŞTI Alikahya Fatih Mahallesi Cebir Caddesi bölgesinde de yağmur nedeniyle meydana gelen selden dolayı bölgedeki cadde ve sokaklarda zabıta, fen işleri ve temizlik işleri ekipleri ile birlikte çalışmalar yapıldı.  İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyetinde yakından takip ettiği çalışmalar sonucunda herhangi bir aksaklık yaşanmaz iken ekiplerin yoğun çalışmasını gören bölge halkı İzmit Belediyesi’ne teşekkürlerini sundu.  
İzmit’te sabah saatlerinde başlayan şiddetli yağışa karşı İzmit Belediyesi, ekipleri şehir genelinde yürüttüğü çalışmalarla vatandaşlara mağduriyet yaşatmadı.

İzmit’te sabah saatlerinde başlayan şiddetli yağışa karşı İzmit Belediyesi, ekipleri şehir genelinde yürüttüğü çalışmalarla vatandaşlara mağduriyet yaşatmadı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yakından takip ettiği yoğun çalışmalar sonucu herhangi bir aksaklık yaşanmadı.

İzmit’te sabah saatlerinde kenti etkisi altına alan şiddetli yağışın ardından Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri hemen harekete geçerek şehir genelinde yoğum çalışma gerçekleştirdi. Ekipler Karadenizliler Mahallesi Dikmeler Sokak üzerinde yağışla birlikte yola kayan toprağı temizleyerek yolu trafiğe açtı. Ayrıca Yenimahalle Mahallesi Buse Sokak’ta yağmur suyunun birikmesini önlemek amacıyla su geçişi için kanal açıldı.

EKİPLER YOĞUN ÇALIŞTI

Alikahya Fatih Mahallesi Cebir Caddesi bölgesinde de yağmur nedeniyle meydana gelen selden dolayı bölgedeki cadde ve sokaklarda zabıta, fen işleri ve temizlik işleri ekipleri ile birlikte çalışmalar yapıldı.  İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyetinde yakından takip ettiği çalışmalar sonucunda herhangi bir aksaklık yaşanmaz iken ekiplerin yoğun çalışmasını gören bölge halkı İzmit Belediyesi’ne teşekkürlerini sundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.