Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit'te sevgili kavgası kanlı bitti!

ASAYİŞ 18.11.2020 - 20:03, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2899+ kez okundu.
 

İzmit'te sevgili kavgası kanlı bitti!

İzmit’te metdana gelen olayda, sevgililer arasında çıkan ayrılık kavgası kanlı bitti.

İzmit’te metdana gelen olayda, sevgililer arasında çıkan ayrılık kavgası kanlı bitti. Edinilen bilgi ve iddialara göre;  E.Ö ile F.K isimli sevgililer, kısa bir süre önce ayrıldı. Ancak E.Ö ayrıldığı sevgilisi ile tekrar birlikte olmak için görüşmek istedi.  Bunun içinde F.K isimli kadına ait İzmit İlçesi Kemal Paşa Mahallesi Eski Postane Sokak üzerinde bulunan iş yerine gitti.  İkili arasında başlayan konuşma kısa bir süre sonra tartışmaya dönüştü. Tartışma sırasında birbirlerine giren sevgililerden her ikisi de yaralandı. Bu esnada F.K isimli kadın ofisten kaçtı ve sokağa iner inmez polis ekiplerine haber verdi. Ofiste bacağından yaralanan E.Ö’yü görenlerde polis ve 112 ekiplerine ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler F.K isimli kadın ve bacağından yaralanan E.Ö’yü yaptıkları ilk müdahale sonrasında yaralıları alarak hastaneye kaldırdı. KENDİ KENDİNİ BIÇAKLADI Öte yandan bacağından yaralanan E.Ö, kendisin ayrıldığı eski sevgilisİ F.K’nın bıçakladığını ileri sürerken, vücudunun çeşitli yerlerinden hafif yaralanan F.K ise eski sevgilisinin önce kendisine saldırıp yaraladığı, kendisi elinden kurtulup kaçınca da, bıçakla kendi kendini yaraladığını ileri sürdü. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.  
İzmit’te metdana gelen olayda, sevgililer arasında çıkan ayrılık kavgası kanlı bitti.

İzmit’te metdana gelen olayda, sevgililer arasında çıkan ayrılık kavgası kanlı bitti.

Edinilen bilgi ve iddialara göre;  E.Ö ile F.K isimli sevgililer, kısa bir süre önce ayrıldı. Ancak E.Ö ayrıldığı sevgilisi ile tekrar birlikte olmak için görüşmek istedi.  Bunun içinde F.K isimli kadına ait İzmit İlçesi Kemal Paşa Mahallesi Eski Postane Sokak üzerinde bulunan iş yerine gitti.  İkili arasında başlayan konuşma kısa bir süre sonra tartışmaya dönüştü. Tartışma sırasında birbirlerine giren sevgililerden her ikisi de yaralandı. Bu esnada F.K isimli kadın ofisten kaçtı ve sokağa iner inmez polis ekiplerine haber verdi. Ofiste bacağından yaralanan E.Ö’yü görenlerde polis ve 112 ekiplerine ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler F.K isimli kadın ve bacağından yaralanan E.Ö’yü yaptıkları ilk müdahale sonrasında yaralıları alarak hastaneye kaldırdı.

KENDİ KENDİNİ BIÇAKLADI

Öte yandan bacağından yaralanan E.Ö, kendisin ayrıldığı eski sevgilisİ F.K’nın bıçakladığını ileri sürerken, vücudunun çeşitli yerlerinden hafif yaralanan F.K ise eski sevgilisinin önce kendisine saldırıp yaraladığı, kendisi elinden kurtulup kaçınca da, bıçakla kendi kendini yaraladığını ileri sürdü. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.