Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit’te ihtiyaç sahiplerinin iftar sofrası Sokağa çıkma yasağında da aşsız kalmadı

YAŞAM 17.05.2020 - 21:22, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2080+ kez okundu.
 

İzmit’te ihtiyaç sahiplerinin iftar sofrası Sokağa çıkma yasağında da aşsız kalmadı

İzmit Belediyesi’nin kentte başlattığı iyilik hareketi ile sokağa çıkma yasağında da ihtiyaç sahibi ailelerin sofraları iftarda aşsız kalmadı

İzmit Belediyesi, sokağa çıkma yasağında ihtiyaç sahiplerinin sofralarını aşsız bırakmadı. Koronavirüs salgınıyla mücadeleyi kent dayanışmasına dönüştüren İzmit Belediyesi’nin Ramazan ayı itibari ile başlattığı iftar bağışı kampanyası, bu zor günlerde ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü. İftarizmitbel.com internet adresi üzerinden yalnızca 15 TL karşılığında yapılan iftar bağışlarının sayısı 11 bine yaklaştı.    SAYI 11 BİNE YAKLAŞTI Vatandaşların yaptığı iftar bağışları, 4 günlük sokağa çıkma yasağında da İzmit Belediyesi ekipleri tarafından ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırılmaya devam ediyor. İftar saatinden hemen önce sıcak olarak ulaştırılan yemeklerle ihtiyaç sahibi ailelerin sofraları aşsız kalmadı. ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ sözünden hareketle kent geneline yayılan iyilik hareketi, İzmit’in dayanışma gücünü bir kez daha ortaya koymuş oldu.
İzmit Belediyesi’nin kentte başlattığı iyilik hareketi ile sokağa çıkma yasağında da ihtiyaç sahibi ailelerin sofraları iftarda aşsız kalmadı
İzmit Belediyesi, sokağa çıkma yasağında ihtiyaç sahiplerinin sofralarını aşsız bırakmadı. Koronavirüs salgınıyla mücadeleyi kent dayanışmasına dönüştüren İzmit Belediyesi’nin Ramazan ayı itibari ile başlattığı iftar bağışı kampanyası, bu zor günlerde ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü. İftarizmitbel.com internet adresi üzerinden yalnızca 15 TL karşılığında yapılan iftar bağışlarının sayısı 11 bine yaklaştı. 
 
SAYI 11 BİNE YAKLAŞTI
Vatandaşların yaptığı iftar bağışları, 4 günlük sokağa çıkma yasağında da İzmit Belediyesi ekipleri tarafından ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırılmaya devam ediyor. İftar saatinden hemen önce sıcak olarak ulaştırılan yemeklerle ihtiyaç sahibi ailelerin sofraları aşsız kalmadı. ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ sözünden hareketle kent geneline yayılan iyilik hareketi, İzmit’in dayanışma gücünü bir kez daha ortaya koymuş oldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.