Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit'te feci motor kazası: 2 ölü

Trafik Kazası 28.08.2020 - 11:53, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2043+ kez okundu.
 

İzmit'te feci motor kazası: 2 ölü

İzmit Gazanfer Bilge Bulvarı’nda kontrolden çıkan motosikletin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre gece 03.00 sularında İzmit Gazanfer Bilge Bulvarı'ndan yokuş aşağıya inmekte olan Tuna Şahbazoğlu idaresindeki motosiklet, Akçakoca konutları mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu demir bariyerlere çarptı. Kazada motosiklet üzerindeki sürücü Şahbazoğlu ve arkasındaki Tacettin Gökbudak yola savrularak ağır yaralandı. SEVENLERİNİ HÜZNE BOĞDU Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Gökbudak ve Şahbazoğlu'nun yaşamlarını yitirdiği belirlendi. Tuna Şahbazoğlu ve Tacettin Gökbudak’ın cenazeleri yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devet Hastanesi morguna kaldırıldı. Motosiklet sürücüsü Tuna Şahbazoğlu’nun alkollü olduğu öne sürüldü. İzmit Atatürk Bulvarı'nda bulunan Onaran Motor'un sahiplerinden olan profesyonel motosikletçi Tuna Şahbazoğlu ile Alikahya'nın tanınan isimlerinden olan Tacettin Gökbudak'ın acı haberi akrabalarını ve sevenlerini üzüntüye boğdu. Gökbudak'ın cenazesi bugün ikindi namazında Boşnaklar Camii'nde namazı kılınacak. Şahbazoğlu'nun cenazesinin ise ne zaman toprağa verileceği henüz netlik kazanmadı.
İzmit Gazanfer Bilge Bulvarı’nda kontrolden çıkan motosikletin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre gece 03.00 sularında İzmit Gazanfer Bilge Bulvarı'ndan yokuş aşağıya inmekte olan Tuna Şahbazoğlu idaresindeki motosiklet, Akçakoca konutları mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu demir bariyerlere çarptı. Kazada motosiklet üzerindeki sürücü Şahbazoğlu ve arkasındaki Tacettin Gökbudak yola savrularak ağır yaralandı.

SEVENLERİNİ HÜZNE BOĞDU

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Gökbudak ve Şahbazoğlu'nun yaşamlarını yitirdiği belirlendi. Tuna Şahbazoğlu ve Tacettin Gökbudak’ın cenazeleri yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devet Hastanesi morguna kaldırıldı. Motosiklet sürücüsü Tuna Şahbazoğlu’nun alkollü olduğu öne sürüldü. İzmit Atatürk Bulvarı'nda bulunan Onaran Motor'un sahiplerinden olan profesyonel motosikletçi Tuna Şahbazoğlu ile Alikahya'nın tanınan isimlerinden olan Tacettin Gökbudak'ın acı haberi akrabalarını ve sevenlerini üzüntüye boğdu. Gökbudak'ın cenazesi bugün ikindi namazında Boşnaklar Camii'nde namazı kılınacak. Şahbazoğlu'nun cenazesinin ise ne zaman toprağa verileceği henüz netlik kazanmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.