Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit’te CHP’li 11 isim AK Parti’ye geçti

SİYASET 29.03.2019 - 22:06, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2715+ kez okundu.
 

İzmit’te CHP’li 11 isim AK Parti’ye geçti

CHP’de mahalle temsilciliği, ilçe yöneticiliği ve delegelik gibi çeşitli görevler yürüten 11 kişi, AK Parti’ye geçti. Rozetlerini AK Parti Milletvekili İlyas Şeker ve İlçe Başkanı Ali Güney taktı

AK Parti İzmit teşkilatları gücüne güç katmaya devam ediyor. AK Parti’ye artan teveccüh ile giderek güçlenen teşkilatlara 11 kişi daha eklendi. Uzun yıllardır CHP’nin mahalle temsilciliği, ilçe yöneticiliği ve delegelik gibi birçok farklı kademesinde görev alan 11 isim AK Parti’ye geçti. ROZETLERİNİ İLYAS ŞEKER TAKTI Terzibayırı, Serdar ve Gültepe Mahallesi’nden Gökmen Göbekçioğlu, Savaş Ceyhan, Nahit Doyraner, Mahmut Çepel, Mehmet Cüneyt Cavaş, Sedat Cebe, Çağatay Cebe, Muharrem Kubilay, Tuncay Doyraner, Erkan Kubilay ve Sadun Evran’a rozetlerini; Milletvekili İlyas Şeker, İlçe Başkanı Av. Ali Güney, İlçe SKM Başkanı Havzullah Yaydemir taktı.    
CHP’de mahalle temsilciliği, ilçe yöneticiliği ve delegelik gibi çeşitli görevler yürüten 11 kişi, AK Parti’ye geçti. Rozetlerini AK Parti Milletvekili İlyas Şeker ve İlçe Başkanı Ali Güney taktı

AK Parti İzmit teşkilatları gücüne güç katmaya devam ediyor. AK Parti’ye artan teveccüh ile giderek güçlenen teşkilatlara 11 kişi daha eklendi. Uzun yıllardır CHP’nin mahalle temsilciliği, ilçe yöneticiliği ve delegelik gibi birçok farklı kademesinde görev alan 11 isim AK Parti’ye geçti.

ROZETLERİNİ İLYAS ŞEKER TAKTI

Terzibayırı, Serdar ve Gültepe Mahallesi’nden Gökmen Göbekçioğlu, Savaş Ceyhan, Nahit Doyraner, Mahmut Çepel, Mehmet Cüneyt Cavaş, Sedat Cebe, Çağatay Cebe, Muharrem Kubilay, Tuncay Doyraner, Erkan Kubilay ve Sadun Evran’a rozetlerini; Milletvekili İlyas Şeker, İlçe Başkanı Av. Ali Güney, İlçe SKM Başkanı Havzullah Yaydemir taktı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.