Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit’te Binlerce Kişi Sahuru Birlikte Yaptı

SİYASET 02.06.2019 - 14:47, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2312+ kez okundu.
 

İzmit’te Binlerce Kişi Sahuru Birlikte Yaptı

İzmit’te binlerce kişi sahuru birlikte yapmanın heyecanını yaşadı.

İzmit’te binlerce kişi sahuru birlikte yapmanın heyecanını yaşadı. İzmit Belediyesi tarafından çarşı merkezde düzenlenen organizasyonda binlerce kişi aynı sofra etrafında toplandılar. Kundakta bebeği ile birlikte gelenlerin bile yer aldığı sahur etkinliğinde Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İYİ Parti İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz de vatandaşların coşkusuna ortak oldular. BAYRAMI BİRLİKTE KAŞRILAYALIM Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Hürriyet sahur buluşmasında yaptığı konuşmada “ Ramazan’ın artık sonuna geldik. Allah nice Ramazanları tekrar bizleri kavuştursun. Rabbim tuttuğunuz oruçları, ettiğiniz duaları  kabul eylesin. Şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum. Sevdiklerinizle, çoluğunuzla, çocuğunuzla güzel bayramlar geçiriniz. Allah daha nice bayramları nasip etsin. Biz bugün iftar yapmak yerine sahur sofrası kuralım  istedik. Özellikle bayramı birlikte karşılayalım dedik. Bizler sizlerle birlikteyiz. Bundan hem esnafımız faydalansın, esnafımız açan suyu olsun, hem kentimiz hareketlensin istedik. SOFRALARIMIZ İNSANLARIMIZLA GÜZEL  Bu sofralar sizin gibi güzel insanlar olunca daha güzel. Bu sokaklar insan olunca, İzmitliler olunca , çoluk çocuk, hangi görüşte olursa olsun, hangi ideolojide olursa olsun İzmit’te yaşayan İzmitliler olarak, biz olabiliyorsak çok daha güzeldir. Beraber olabiliyorsak, bu sokaklarda kol kola dolaşabiliyorsak işte bu hepimiz için kıymetli bir şey. Bütün halkımıza çağrı yaparak “ gelin soframızı birlikte paylaşalım, dostluğumuzu, kardeşliğimizi, insanlarımızı, değerlerimizi, hep birlikte paylaşalım, birlikte gülelim istedik. HEP BİRLİKTE GÜLELİM Bu kent hep birlikte gülsün. Dertlerimiz, sıkıntılarımız çok. Ama mübarek Ramazan ayında bile  birbirimizle hoş bir sohbet edebiliyorsak, birbirimizin gözünün içine bakarak güzel duygularımızı, güzel niyetlerimizi paylaşabiliyorsak, insanca birbirimize dokunabiliyorsak işte bizi biz yapan, İzmit’i İzmit yapan en kıymetli şeydir bu. Davetimize katılıp birlikte olduğumuz için hepinize çok teşekkür ederim. Tekrar bayramınızı tebrik ederim. Rabbim nice bayramlar nasip etin” şeklinde konuştu.    
İzmit’te binlerce kişi sahuru birlikte yapmanın heyecanını yaşadı.

İzmit’te binlerce kişi sahuru birlikte yapmanın heyecanını yaşadı.

İzmit Belediyesi tarafından çarşı merkezde düzenlenen organizasyonda binlerce kişi aynı sofra etrafında toplandılar. Kundakta bebeği ile birlikte gelenlerin bile yer aldığı sahur etkinliğinde Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İYİ Parti İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz de

vatandaşların coşkusuna ortak oldular.

BAYRAMI BİRLİKTE KAŞRILAYALIM

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Hürriyet sahur buluşmasında yaptığı konuşmada “ Ramazan’ın artık sonuna geldik. Allah nice Ramazanları tekrar bizleri kavuştursun. Rabbim tuttuğunuz oruçları, ettiğiniz duaları  kabul eylesin. Şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum. Sevdiklerinizle, çoluğunuzla, çocuğunuzla güzel bayramlar geçiriniz. Allah daha nice bayramları nasip etsin. Biz bugün iftar yapmak yerine sahur sofrası kuralım  istedik. Özellikle bayramı birlikte karşılayalım dedik. Bizler sizlerle birlikteyiz. Bundan hem esnafımız faydalansın, esnafımız açan suyu olsun, hem kentimiz hareketlensin istedik.

SOFRALARIMIZ İNSANLARIMIZLA GÜZEL

 Bu sofralar sizin gibi güzel insanlar olunca daha güzel. Bu sokaklar insan olunca, İzmitliler olunca , çoluk çocuk, hangi görüşte olursa olsun, hangi ideolojide olursa olsun İzmit’te yaşayan İzmitliler olarak, biz olabiliyorsak çok daha güzeldir. Beraber olabiliyorsak, bu sokaklarda kol kola dolaşabiliyorsak işte bu hepimiz için kıymetli bir şey. Bütün halkımıza çağrı yaparak “ gelin soframızı birlikte paylaşalım, dostluğumuzu, kardeşliğimizi, insanlarımızı, değerlerimizi, hep birlikte paylaşalım, birlikte gülelim istedik.

HEP BİRLİKTE GÜLELİM

Bu kent hep birlikte gülsün. Dertlerimiz, sıkıntılarımız çok. Ama mübarek Ramazan ayında bile  birbirimizle hoş bir sohbet edebiliyorsak, birbirimizin gözünün içine bakarak güzel duygularımızı, güzel niyetlerimizi paylaşabiliyorsak, insanca birbirimize dokunabiliyorsak işte bizi biz yapan, İzmit’i İzmit yapan en kıymetli şeydir bu. Davetimize katılıp birlikte olduğumuz için hepinize çok teşekkür ederim. Tekrar bayramınızı tebrik ederim. Rabbim nice bayramlar nasip etin” şeklinde konuştu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.