Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit’te 1426 Ton Cam Atığı Toplandı

GÜNDEM 15.01.2019 - 00:47, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2394+ kez okundu.
 

İzmit’te 1426 Ton Cam Atığı Toplandı

İzmit Belediyesi’nin geri dönüşüm çalışmaları devam ediyor.

İzmit Belediyesi’nin geri dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Belediyenin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma ile bir yıl içinde 1426 ton cam atığı toplanarak geri dönüşümü sağlandı. Yetkililer, sadece Aralık ayında toplanan cam atığı miktarının 115 ton olduğunu belirterek “şehrimizin 180 noktasında cam kumbarası bulunuyor. YÜZDE 100’Ü GERİ DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR Bu kumbaralara haftanın belirli günlerinde boşaltılarak cam atıklarının geri dönüşüm sağlanıyor. Bilindiği gibi camın yüzde yüzü geri dönüştürülebiliyor. Camın geri dönüşümü sırasında su tüketiminden yüzde 50, enerji tüketiminden yüzde 25, hammadde tüketiminden de yüzde 80 tasarruf sağlanmaktadır. Vatandaşlarımızın cam kumbaralarına gösterdiği ilgiye teşekkür ederiz” dediler.
İzmit Belediyesi’nin geri dönüşüm çalışmaları devam ediyor.

İzmit Belediyesi’nin geri dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Belediyenin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma ile bir yıl içinde 1426 ton cam atığı toplanarak geri dönüşümü sağlandı. Yetkililer, sadece Aralık ayında toplanan cam atığı miktarının 115 ton olduğunu belirterek “şehrimizin 180 noktasında cam kumbarası bulunuyor.

YÜZDE 100’Ü GERİ DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR

Bu kumbaralara haftanın belirli günlerinde boşaltılarak cam atıklarının geri dönüşüm sağlanıyor. Bilindiği gibi camın yüzde yüzü geri dönüştürülebiliyor. Camın geri dönüşümü sırasında su tüketiminden yüzde 50, enerji tüketiminden yüzde 25, hammadde tüketiminden de yüzde 80 tasarruf sağlanmaktadır. Vatandaşlarımızın cam kumbaralarına gösterdiği ilgiye teşekkür ederiz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.