Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit’’in Parkları Çiçek Açtı

GÜNDEM 27.07.2019 - 21:45, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1668+ kez okundu.
 

İzmit’’in Parkları Çiçek Açtı

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri İzmit’in birçok noktasına binlerce çiçek ekimi gerçekleştirdi.

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri İzmit’in birçok noktasına binlerce çiçek ekimi gerçekleştirdi.  Her parkta uygulanan farklı temalarla İzmit’in parkları çok daha güzel oldu. İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri İzmit’in daha güzel görünüme kavuşması için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda başta Sabri Yalım Parkı ve Cephanelik Mesire Alanı olmak üzere İzmit’in birçok noktasına yüzlerce çiçek ekimi gerçekleştirildi. Rengârenk çiçeklerin İzmit’e verdiği parıltıyı gören vatandaşlar İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkürlerini ilettiler.  Şehir merkezi ve cephanelik bölgesinden başlayan bu çalışmaların, diğer parklarda da devam edeceği belirtildi.    
İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri İzmit’in birçok noktasına binlerce çiçek ekimi gerçekleştirdi.

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri İzmit’in birçok noktasına binlerce çiçek ekimi gerçekleştirdi.  Her parkta uygulanan farklı temalarla İzmit’in parkları çok daha güzel oldu.

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri İzmit’in daha güzel görünüme kavuşması için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda başta Sabri Yalım Parkı ve Cephanelik Mesire Alanı olmak üzere İzmit’in birçok noktasına yüzlerce çiçek ekimi gerçekleştirildi. Rengârenk çiçeklerin İzmit’e verdiği parıltıyı gören vatandaşlar İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkürlerini ilettiler.  Şehir merkezi ve cephanelik bölgesinden başlayan bu çalışmaların, diğer parklarda da devam edeceği belirtildi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.