Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit ile Körfez, ittifak masasında

SİYASET 08.01.2019 - 00:06, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2514+ kez okundu.
 

İzmit ile Körfez, ittifak masasında

CHP’nin Körfez’de Bozkurt Uslu’ya aday göstermesine, İYİ Parti’nin “İzmit’e aday çıkartabiliriz” restiyle karşılık vermesi sonrası taraflar arayı bulmak için çaba gösteriyor.

TÜRKKAN GELDİ İYİ Parti’de son gelişmeler İzmit ilçede yapılan toplantıda ele alındı. İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı toplantıya Kocaeli milletvekili ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Türkkan başkanlık etti. İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ve partililerin katıldığı toplantıdan çıkacak kararın Genel Merkeze aktarılacağı belirtildi. CHP TARAFI Bu arada, CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet’in yaşanan son gerilime çözüm bulmak adına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme yapacağı öğrenildi. Hürriyet’in ittifakı bozmamak adına, iki tarafı da memnun edecek bir orta yol bulmaya çalışması bekleniyor.
CHP’nin Körfez’de Bozkurt Uslu’ya aday göstermesine, İYİ Parti’nin “İzmit’e aday çıkartabiliriz” restiyle karşılık vermesi sonrası taraflar arayı bulmak için çaba gösteriyor.

TÜRKKAN GELDİ

İYİ Parti’de son gelişmeler İzmit ilçede yapılan toplantıda ele alındı. İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı toplantıya Kocaeli milletvekili ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Türkkan başkanlık etti. İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ve partililerin katıldığı toplantıdan çıkacak kararın Genel Merkeze aktarılacağı belirtildi.

CHP TARAFI

Bu arada, CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet’in yaşanan son gerilime çözüm bulmak adına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme yapacağı öğrenildi. Hürriyet’in ittifakı bozmamak adına, iki tarafı da memnun edecek bir orta yol bulmaya çalışması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.