Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Belediyesi’nden Dolandırıcılık Uyarısı

GÜNDEM 06.08.2019 - 19:39, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1854+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesi’nden Dolandırıcılık Uyarısı

İzmit Belediyesi, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin isimleri kullanılarak yardım toplayanlara karşı vatandaşları uyardı.

Bu tür dolandırıcılık yöntemlerinin sık sık denendiğini, bu kişilerin yakalanması için vatandaşların desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten belediye yetkilileri “ belediyemizin, belediye başkan yardımcılarımızın ve birim müdürlerinin isminin kullanılarak kişi,  kurum ve kuruluşlardan yardım istemesi olayıyla ne yazıkki sık sık karşılaşıyoruz. Son olarak belediyemizin birim müdürünün ismi kullanılarak bir özel hastaneden ücret talep edildiği haberini aldık.    Belediyemiz tarafından Belediye Başkanı, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri adına herhangi bir sebeple para talep edilmesi gibi bir durum söz konusu değildir. POLİSİ ARAYIN Ne yazık ki sık sık karşılaşılan bu durumla ilgili vatandaşlarımızın daha dikkatli olmalarını, bu tür taleplere itibar etmemelerini, yardım için arayan veya gelen kişi veya kurumlar olduğunda polise ihbarda bulunmalarını istiyoruz" diyerek toplumun ahenk ve huzurunu bozan, belediyeyi ve belediye personelini itibarsızlaştıran bu kişilerin yakalanmamaları konusunda vatandaşlardan destek istedi.    
İzmit Belediyesi, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin isimleri kullanılarak yardım toplayanlara karşı vatandaşları uyardı.

Bu tür dolandırıcılık yöntemlerinin sık sık denendiğini, bu kişilerin yakalanması için vatandaşların desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten belediye yetkilileri “ belediyemizin, belediye başkan yardımcılarımızın ve birim müdürlerinin isminin kullanılarak kişi,  kurum ve kuruluşlardan yardım istemesi olayıyla ne yazıkki sık sık karşılaşıyoruz. Son olarak belediyemizin birim müdürünün ismi kullanılarak bir özel hastaneden ücret talep edildiği haberini aldık.    Belediyemiz tarafından Belediye Başkanı, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri adına herhangi bir sebeple para talep edilmesi gibi bir durum söz konusu değildir.

POLİSİ ARAYIN

Ne yazık ki sık sık karşılaşılan bu durumla ilgili vatandaşlarımızın daha dikkatli olmalarını, bu tür taleplere itibar etmemelerini, yardım için arayan veya gelen kişi veya kurumlar olduğunda polise ihbarda bulunmalarını istiyoruz" diyerek toplumun ahenk ve huzurunu bozan, belediyeyi ve belediye personelini itibarsızlaştıran bu kişilerin yakalanmamaları konusunda vatandaşlardan destek istedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.