Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Belediyesi’nden Arıcılılık Kursu

GÜNDEM 18.12.2018 - 13:48, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1812+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesi’nden Arıcılılık Kursu

İzmit Belediyesi yoğun talep üzerine arıcılık kursu düzenleyecek.

İzmit Belediyesi yoğun talep üzerine arıcılık kursu düzenleyecek. Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenlenecek kursa kayıtlar 19-25 Aralık tarihleri arasında yapılacak. Belsa 9. katta düzenlenecek kursa katılmak için nüfus cüzdan fotokopisi, diploma veya ehliyet fotokopisi ile  başvurulması yeterli olacak. Arıcılık kursuyla ilgili detaylı bilginin 318 00 54 numaralı telefondan alınabileceğini söyleyen yetkililer “ kurs başvuruları Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüze yapılacaktı. 80 saatlik kursta bal arısı ırkları, koloni bireyleri ve düzeni, mevsimsel bakım ve kışlatma, bal üretimi, arı ürünleri üretimi, ana arı yetiştiriciliği, ballı bitkiler ve gezginci arıcılık ile arı sağlığı konuları anlatılacak. Belediyemizce şimdiye kadar 6 kez arıcılık kursu düzenlenmiş kurslardan 223 kişi yararlanmıştı” dediler. Kursu bitirenlere belge de verileceği kaydedildi.
İzmit Belediyesi yoğun talep üzerine arıcılık kursu düzenleyecek.

İzmit Belediyesi yoğun talep üzerine arıcılık kursu düzenleyecek.

Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenlenecek kursa kayıtlar 19-25 Aralık tarihleri arasında yapılacak. Belsa 9. katta düzenlenecek kursa katılmak için nüfus cüzdan fotokopisi, diploma veya ehliyet fotokopisi ile  başvurulması yeterli olacak. Arıcılık kursuyla ilgili detaylı bilginin 318 00 54 numaralı telefondan alınabileceğini söyleyen yetkililer “ kurs başvuruları Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüze yapılacaktı. 80 saatlik kursta bal arısı ırkları, koloni bireyleri ve düzeni, mevsimsel bakım ve kışlatma, bal üretimi, arı ürünleri üretimi, ana arı yetiştiriciliği, ballı bitkiler ve gezginci arıcılık ile arı sağlığı konuları anlatılacak. Belediyemizce şimdiye kadar 6 kez arıcılık kursu düzenlenmiş kurslardan 223 kişi yararlanmıştı” dediler. Kursu bitirenlere belge de verileceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.