Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Belediyesi’nde Yeni Atamalar

GÜNDEM 03.07.2019 - 23:29, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2348+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesi’nde Yeni Atamalar

İzmit Belediyesi’nde yeni atamalar yapıldı. Halen Etüt İmar Birim Sorumlusu olan şehir plancısı Cem Güler Başkan Yardımcısı, Sercan Al Basın Yayın ve Kültür’den sorumlu koordinatör, Hakan Özkum teknik işlerden sorumlu koordinatör oldu.

İzmit Belediyesi’nde yeni atamalar yapıldı. Halen Etüt İmar Birim Sorumlusu  olan şehir plancısı  Cem Güler Başkan Yardımcısı,  Sercan Al Basın Yayın ve Kültür’den sorumlu koordinatör,  Hakan Özkum teknik işlerden sorumlu koordinatör oldu. BAŞKAN AYRDIMCISI 3 OLDU İzmit Belediyesi’nde daha önceden Dilek Yalçın ve Nurettin Bulut başkan yardımcılıkları görevine getirilmişti. Cem Güler’in de  göreve getirilmesiyle İzmit Belediyesi’ndeki başkan yardımcısı sayısı 3 oldu. SORUMLU OLDUKLAIR MÜDÜRLÜKLER 1970 doğumlu Cem Güler 1994 yılından beri belediyede çalışıyor. Evli ve 2 çocuk babası olan Güler’in sorumlu olduğu müdürlükler:  İnsan Kaynakları, Fen İşleri, Etüt Proje, Park Bahçeler, Ruhsat Denetim, Kırsal Hizmetler, Yapı Kontrol, Emlak İstimlak, Spor, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler ile Ulaşım Hizmeti Müdürlüğü. DİLEK YALÇIN’IN SORUMLU OLDUĞU MÜDÜRLÜKLER Mali Hizmetler, Temizlik İşleri, Çevre Koruma, Zabıta, Destek Hizmetleri, Yazı İşleri, Kültür, İşletme ve İştirakler, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlükler. BULUT’A BAĞLI MÜDÜRLÜKLER İmar ve Şehircilik, Bilgi İşlem ile Muhtarlık İşleri. Hukuk İşleri, Özel Kalem ve Teftiş Kurulu ise direkt Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’e bağlı olarak görev yapacaklar. 
İzmit Belediyesi’nde yeni atamalar yapıldı. Halen Etüt İmar Birim Sorumlusu olan şehir plancısı Cem Güler Başkan Yardımcısı, Sercan Al Basın Yayın ve Kültür’den sorumlu koordinatör, Hakan Özkum teknik işlerden sorumlu koordinatör oldu.

İzmit Belediyesi’nde yeni atamalar yapıldı. Halen Etüt İmar Birim Sorumlusu  olan şehir plancısı  Cem Güler Başkan Yardımcısı,  Sercan Al Basın Yayın ve Kültür’den sorumlu koordinatör,  Hakan Özkum teknik işlerden sorumlu koordinatör oldu.

BAŞKAN AYRDIMCISI 3 OLDU

İzmit Belediyesi’nde daha önceden Dilek Yalçın ve Nurettin Bulut başkan yardımcılıkları görevine getirilmişti. Cem Güler’in de  göreve getirilmesiyle İzmit Belediyesi’ndeki başkan yardımcısı sayısı 3 oldu.

SORUMLU OLDUKLAIR MÜDÜRLÜKLER

1970 doğumlu Cem Güler 1994 yılından beri belediyede çalışıyor. Evli ve 2 çocuk babası olan Güler’in sorumlu olduğu müdürlükler:  İnsan Kaynakları, Fen İşleri, Etüt Proje, Park Bahçeler, Ruhsat Denetim, Kırsal Hizmetler, Yapı Kontrol, Emlak İstimlak, Spor, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler ile Ulaşım Hizmeti Müdürlüğü.

DİLEK YALÇIN’IN SORUMLU OLDUĞU MÜDÜRLÜKLER

Mali Hizmetler, Temizlik İşleri, Çevre Koruma, Zabıta, Destek Hizmetleri, Yazı İşleri, Kültür, İşletme ve İştirakler, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlükler.

BULUT’A BAĞLI MÜDÜRLÜKLER

İmar ve Şehircilik, Bilgi İşlem ile Muhtarlık İşleri.

Hukuk İşleri, Özel Kalem ve Teftiş Kurulu ise direkt Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’e bağlı olarak görev yapacaklar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.