Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Belediyesi'nde intihar girişimi!

ASAYİŞ 10.10.2018 - 13:20, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1842+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesi'nde intihar girişimi!

İzmit Belediyesi binasının çatısına çıkan bir kişi intihar girişiminde bulundu.

İzmit Belediyesi terasında korku dolu anlar yaşandı. Bir inşaatta çalışan ve isminin İlhan Tun olduğu öğrenilen şahıs müteahhitten 35 bin TL’lik parasını alamadığı gerekçesiyle intihar girişiminde bulundu. Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine itfaiye, polis ve çok sayıda sağlık çalışanı sevk edildi. Olay yerinde itfaiye ve polis ekipleri tarafından güvenlik önlemleri alınırken, intihar girişiminde bulunan Tun, belediye çalışanları ve polis ekipleri tarafından ikna edilerek çatıdan indirildi. Tun, ifadesi alınmak üzere Saraybahçe Polis Merkezi’ne götürüldü. ŞANTİYE PARAMI VERMİYOR Olayın ardından konuşan İlhan Tun, “Ben İzmit Belediyesi’nin Cephanelik’te bulunan Deprem Müzesi’nde çalışıyorum. Benim belediye ile bir problemim yok ben müttehitten paramı alamıyorum. Şantiye benim paramı vermiyor” açıklamalarında bulundu.
İzmit Belediyesi binasının çatısına çıkan bir kişi intihar girişiminde bulundu.

İzmit Belediyesi terasında korku dolu anlar yaşandı. Bir inşaatta çalışan ve isminin İlhan Tun olduğu öğrenilen şahıs müteahhitten 35 bin TL’lik parasını alamadığı gerekçesiyle intihar girişiminde bulundu. Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine itfaiye, polis ve çok sayıda sağlık çalışanı sevk edildi. Olay yerinde itfaiye ve polis ekipleri tarafından güvenlik önlemleri alınırken, intihar girişiminde bulunan Tun, belediye çalışanları ve polis ekipleri tarafından ikna edilerek çatıdan indirildi. Tun, ifadesi alınmak üzere Saraybahçe Polis Merkezi’ne götürüldü.

ŞANTİYE PARAMI VERMİYOR

Olayın ardından konuşan İlhan Tun, “Ben İzmit Belediyesi’nin Cephanelik’te bulunan Deprem Müzesi’nde çalışıyorum. Benim belediye ile bir problemim yok ben müttehitten paramı alamıyorum. Şantiye benim paramı vermiyor” açıklamalarında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.