Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Belediyesi'nde açıklama! "Karalama siyaseti tam bir cahilliktir"

GÜNDEM 05.11.2020 - 14:38, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1818+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesi'nde açıklama! "Karalama siyaseti tam bir cahilliktir"

İzmit Belediyesi’nin kendi imkanlarıyla kolonya ve dezenfektan üretmesini eleştirenler için belediyeden zehir zemberek bir açıklama geldi.

İzmit Belediyesi’nin kendi imkanlarıyla kolonya ve dezenfektan üretmesini eleştirenler için belediyeden zehir zemberek bir açıklama geldi. İzmit Belediyesi‘nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: İzmit Belediyesi tarafından; COVİD-19 Pandemisi sebebiyle vatandaşlarımızın sağlığını düşünerek Veterinerlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından kolonya ve dezenfektan üretimine başlanmıştır. Ne var ki; çeşitli çevrelerden duyduğumuz kadarıyla tamamen vatandaşlarımızın sağlığını düşünerek attığımız bu adım ilginç ve çirkin bir şekilde karalanmaktadır.  "ANTİ BAKTERİYEL EL SABUNU ÜRETİLMİŞTİR" Ürettiğimiz kolonya ve dezenfektanların Sağlık Bakanlığı onayı olmasına gerek olmadığı halde, Sağlık Bakanlığı onaysız gibi anlatılması bizleri yaralamıştır. Çeşitli çevreler tarafından yapılan bir hizmetin kötülenmesini, hatta iftira atılmasını kesinlikle kabul edemeyiz. Pandemi süresince İzmit Belediyesi olarak etkin olabilmek adına; 5393 Sayılı Belediyeler Kanunu’nun 14.’üncü maddesinin ‘a’ bendinde belirtildiği üzere “Çevre ve çevre sağlığı için”, hiç bir ticari amaç içerisinde olmadan, piyasaya arz edilmeyecek şekilde sadece kurum içi ve maddi imkânları el vermeyen vatandaşlarımıza kolonya ve anti bakteriyel el solüsyonu üretilmiştir. "KARALAMA SİYASETİ TAM BİR CAHİLLİKTİR" Ne zaman emekçi arkadaşlarımız belediyemizin öz kaynakları ile bir şey üretse ve vatandaşlarımıza yararlı bir iş ortaya koysa, hep bir çamur atma siyaseti güdülmektedir. Sağlık Bakanlığı onayının gerekli olduğu haller konusunda yasaları bilmeyenlerin atıp tutmaları ve karalama siyaseti tam bir cahilliktir."  
İzmit Belediyesi’nin kendi imkanlarıyla kolonya ve dezenfektan üretmesini eleştirenler için belediyeden zehir zemberek bir açıklama geldi.

İzmit Belediyesi’nin kendi imkanlarıyla kolonya ve dezenfektan üretmesini eleştirenler için belediyeden zehir zemberek bir açıklama geldi.

İzmit Belediyesi‘nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: İzmit Belediyesi tarafından; COVİD-19 Pandemisi sebebiyle vatandaşlarımızın sağlığını düşünerek Veterinerlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından kolonya ve dezenfektan üretimine başlanmıştır. Ne var ki; çeşitli çevrelerden duyduğumuz kadarıyla tamamen vatandaşlarımızın sağlığını düşünerek attığımız bu adım ilginç ve çirkin bir şekilde karalanmaktadır. 

"ANTİ BAKTERİYEL EL SABUNU ÜRETİLMİŞTİR"

Ürettiğimiz kolonya ve dezenfektanların Sağlık Bakanlığı onayı olmasına gerek olmadığı halde, Sağlık Bakanlığı onaysız gibi anlatılması bizleri yaralamıştır. Çeşitli çevreler tarafından yapılan bir hizmetin kötülenmesini, hatta iftira atılmasını kesinlikle kabul edemeyiz. Pandemi süresince İzmit Belediyesi olarak etkin olabilmek adına; 5393 Sayılı Belediyeler Kanunu’nun 14.’üncü maddesinin ‘a’ bendinde belirtildiği üzere “Çevre ve çevre sağlığı için”, hiç bir ticari amaç içerisinde olmadan, piyasaya arz edilmeyecek şekilde sadece kurum içi ve maddi imkânları el vermeyen vatandaşlarımıza kolonya ve anti bakteriyel el solüsyonu üretilmiştir.

"KARALAMA SİYASETİ TAM BİR CAHİLLİKTİR"

Ne zaman emekçi arkadaşlarımız belediyemizin öz kaynakları ile bir şey üretse ve vatandaşlarımıza yararlı bir iş ortaya koysa, hep bir çamur atma siyaseti güdülmektedir. Sağlık Bakanlığı onayının gerekli olduğu haller konusunda yasaları bilmeyenlerin atıp tutmaları ve karalama siyaseti tam bir cahilliktir."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.